Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640464 Forumactie

 • Auteur
  Berichten
 • #1646466

  Misschien tijd voor actie?
  Als we nu allemaal bellen dat het forum niet lekker werkt (zie nummer onderaan), misschien doen ze er dan wel wat aan. Ik merk namelijk dat emailen niet helpt.

  #3402054 Quote

  ik ga zeker bellen.. ik was van heeeelp, maar het kwam er steeds niet op. Toen ik s avonds nog eens keek, bleek het verhaal er wel tien keer te staan! excuses!

  #3402055 Quote

  Dit forum is een gratis dienst en het onderhouden van een forum een kostbare zaak. Ik weet dus niet of je veel gehoor zult vinden voor je klacht.

  #3402056 Quote

  Het is het proberen waard, dacht ik zo.

  #3402057 Quote

  pff weet je hoeveel ze verdienen met de reclames die erbij staan, en de eurodisney popups!!! Er wordt echt wel geld aan verdiend! Bovendien zijn er meerdere gratis forum sites, die wel werken, dus willen ze dat mensen hier nog kijken moeten ze het is snel de site goed maken.

  #3402058 Quote

  ze verdienen veel geld met de reclames die om deze site hangen. dus het is wel dergelijk in hun belang deze site goed te maken, anders komt hier binnen kort niemand meer.

  Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar
  #3402059 Quote

  Gratis dienst of niet: als je iets doet, doe het dan goed of doe het niet!

  Het minste wat ze kunnen doen is vermelden waar ze mee bezig zijn en dat het forum momenteel niet naar behoren functioneert.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct