Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640501 Overdag Ook Slapen In Bed Maar Help Hoe

 • Auteur
  Berichten
 • #1646503

  hoi hoi

  ik hoop dat jullie raad hebben. Mijn dochtertje bijna 10 weken, is een lieve en vrolijke baby, die snachts onwijs goed doorslaapt 20.00-7.00 ik hoor jullie denken wat is er dan!! Overdag is ze uiteraard ook moe en begint wat te jengelen ik weet dan ze is moe, ik leg haar in bed en dan is het huilen uilen huilen, we laten haar huilen maar na 30 min wordt het ons teveel en geven we haar weer de speen (die ze heeft uitgespuugd)na een kwartier in totaal 45 min slaapt ze no niet dan halen we haar eruit en doen haar in de draagzak, wat denk je mevrouw slaapt binnen 5 min je zou denken mooi leg je haar darna in bed, nee zo werkt het niet zo wordt weer wakker en het begint weer opnieuw.

  Ik wil haar niet laten wennen aan die zak maar overdag lekker slapen in haar bedje. Maar ja na een uur slaapt ze dus nog niet. en in de zak is ze zo vertrokken. wie o wie hebben er tips

  liefs lin

  #3402208 Quote

  Inbakeren misschien? Mijn dochter wilde ook niet slapen overdag rond die leeftijd. Wij kregen het advies het toch te blijven proberen met 'r, en haar minstens eens per dag in bed de leggen. Ingebakerd en wel lag ze dan keihard te gillen. Totdat ze ca. 12 weken was, toen gaf ze zich langzaamaan over.
  Inmiddels leg ik haar in bed, geef haar een speentje en als ik nog maar een armpje 'ingestopt' heb doet ze vaak haar oogjes al dicht. Zonder huilen slaapt ze twee keer een uur overdag. En nachten van 20u00 tot 08u00, dus wij hebben niets meer te klagen!!

  Hou vol!

  gr Miriam
  mv Lizzy (20 weken)

  #3402209 Quote

  ik herken het helemaal! Mijn zoontje is 8 weken en ik ben dus 5 dagen geleden begonnen met inbakeren en het helpt! Ik kan hem alleen nog niet wakker in zijn wieg leggen, dan houdt hij zijn oogjes open en begint later wel te huilen maar als ik merk dat hij moe wordt baker ik hem in en houdt hem nog even op schoot en dan ik hij zo vertrokken en dan kan ik hem goed in bed leggen zonder dat hij weer wakker wordt. Succes ermee!

  #3402210 Quote

  Hoi,

  Sommige kinderen hebben moeite aan het wennen van het slapen zonder gewiebel dat is tenslotte 9 maanden gedaan.
  En ja het is ook zo groot het bedje.

  Misschien is het een idee om haar in een hangmatje te leggen. Misschien vind ze dat lekker. het ligt vrij strak dus geborgen en het wiebelt.

  Zelf heb ik haar nooit in bed laten huilen. Omdat ik wil dat het bedje een veilige plek is. Dus heb haar altijd op gepakt en getroost.
  Een baby kan je nog niet verwennen wel gewennen.

  Groetjes

  #3402211 Quote

  ik den inderdaad dat inbakeren een idee is. Ik doe mijn zoon, nu 13 weken, al weken lang in een slaapzakje en strak een lakentje/dekentje om hem heen. Inbakeren is bij hem niet nodig. Tevens heb ik vanaf week 5/6 consequenst zijn slaapjes in de wieg gedaan en niet in de box of elders. Hij is eraan gewend geraakt. Misschien moet je door de zure appel heen enhet huilen laten gaan, ze gaat er vanzelf aan wennen, maar het is even vervelend. Succes

  #3402212 Quote

  Onze dochter (19 weken) huilde ook steeds als wij haar in haar ledikant neerlegden. Iemand gaf de tip om een t-shirt dat ik heb gedragen bij haar te leggen en zowaar dat hielp! Misschien ook iets voor jou? Succes ermee.

  Groeten, Irene

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar
  #3402213 Quote

  Het bedje lekker warm maken voordat je de baby erin legt.
  Even met een kruik of even snel met een fohn.
  Ik laat mijn zoon niet huilen want die maakt zich zo gek dat hij rood aanloopt en even stopt met ademen.

  #3402214 Quote

  Een paar berichtjes verder gaat het ook over inbakeren, die moet je echt eens lezen. Ik raad 't je echt aan. Bij ons hielp het ook juist voor overdag! De nachten gingen prima, maar overdag slapen was er niet bij. én maar jengelen… Ik ben er echt heel enthousiast over. Succes ermee!

  #3402215 Quote

  Hoi
  Erg herkenbaar. Mijn dochter sliep vanaf haar geboorte erg slecht in haar eigen bedje. We hebben het steeds opgebouwd. Totdat ze uiteindelijk 's nachts lekker in haar bed sliep. Overdag sliep ze toen nog bij een van ons op schoot. Ik heb haar ook nooit laten huilen. Net wals wat hierboven staat, haar bedje moet wel een veilige plek zijn.

  Nu is ze 11 maanden en ze slaapt nu al 3 maanden ook overdag in haar bed. In het begin maar 3 kwartier, maar nu is ze er helemaal aangewend.
  Ze valt trouwens nog wel bij een van ons in slaap.

  Het kostte ons veel tijd en geduld,maar we zijn blij dat we het op deze manier gedaan hebben. Inbakeren hielp bij haar trouwens niet, ze wurmde zich er helemaal uit, hahaha.
  Misschien is het wel wat voor jou.
  In ieder geval heel veel succes ermee.

  Groetjes Ria

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct