Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640538 Kwijlen En Diaree Met Slijm

 • Auteur
  Berichten
 • #1646540

  Hallo

  Mijn dochtertje is 3 maanden en kwijlt zo enorm veel!! Hebben jullie kindjes dit ook?? Hoe komt dit?? Daarnaast had me dochter diaree met slijm erin (sorry) wat zou dit zijn. Hoopop reacties bedankt

  groeten

  #3402425 Quote

  Misschien komen haar tandje s eraan. Dit lijkt vroeg maar bij ieder kind komen ze op een andere leeftijd. Mijn zoontje is ook drie maanden en bij hem komen ze ook door.

  #3402426 Quote

  Mijn dochter 4,5 maand kwijlt ook veel, stopt haar handen steeds in haar mond. Denk niet dat ze tandjes krijgt, want vaak hebben ze ook diarree en rode billetjes.Als jou baby diarree bij heeft zou het misschien kunnen dat ze tandjes krijgt

  #3402427 Quote

  Hoi, mijn meisje van 4,5 mnd kwijlt ook de hele dag door al ca 6-8wkn. Absoluut nog geen tandjes maar de speekselklieren komen deze weken ook tot ontwikkeling dus dan kwijlen ze meer… Dus maar gewoon wat vaker schone truitjes aan en ach, ik vind het ook wel schattig!

  #3402428 Quote

  Het schijnt zo te zijn dat rond 3 maanden de speekselklieren goed in werking treden en dat is te merken 🙂
  Mijn dochter had het ook, die is nu bijna 5 mnd en het gaat sinds een paar weken echt een stuk beter met het gekwijl en gespuug. Zij heeft ook nog geen tandjes.

  #3402429 Quote

  Mijn zoontjes kwijlden ook zoveel in die tijd en absoluut geen tandjes in zicht. 1e tandje kwam pas met 11 maanden! Ik denk ook dat het gewoon de ontwikkeling van de speekselklieren is. Maar het kunnen natuurlijk toch de tandjes zijn, dat zie je vlug genoeg.

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct