Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640559 Verkoudheid

 • Auteur
  Berichten
 • #1646561

  Mijn dochtertje van 4,5 maand is weer verkouden. Maar geen echte koorts, klein beetje verhoging. Wat doen jullie hier nou zoal aan?

  groetjes Yolanda

  #3402517 Quote

  mijn zoontje had het ook, verkoudheid ging opzich snel over, maar het hoesten niet, en hij begon ook te piepen. Zijn dus naar de dokter geweest en hij had bronchitis, ik zou het dus wel in de gaten blijven houden. Mijn kleintje heeft ook geen koorst gehad. En het hoesten was ook minimaal maar ik vertrouwde het zelf niet zo.

  Tegen de verkoudheid had ik babyluuf gekocht en we namen hem elke avond onder de douche met zwitsal verkoudheid douche spul.

  Gewoon naar de dokter gaan hoor, als je het niet vertrouwd.
  sterkte!

  #3402518 Quote

  Hoi Yolanda,
  Op zich niets hoor. Als de neus echt verstopt zit spuit ik wel met zoutoplossing, maar dat mag niet zo vaak. En aan de verhoging hoef je ook niets te doen. Behalve natuurlijk als het niet over gaat. Dan even naar de dokter. Als het niet op de longen zit doet die niks hoor. Ook niet als de verkoudheid lang duurt.
  Groetjes,
  Machteld

  #3402519 Quote

  hoi Yolanda,

  Mijn zoontje is inmiddels 14 maanden en ook vaak verkouden geweest. Ik smeerde dan altijd baby luuf op zijn borst en rugje en neusspray in zijn neusje en vaak in een lekker bad met speciale badgel voor kinderen die verkouden zijn. Soms kreeg hij een zetpil als hij niet kon slapen .

  Hopelijk heb je er iets aan.
  Gr. rianne

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct