Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640595 Slapen

 • Auteur
  Berichten
 • #1646597

  hallo,
  mijn zoontje is nu 14 weken oud. Hij doet het heel goed en is erg tevreden, hij slaapt goed, nu krijgen we alleen veel reacties dat hij veel slaapt en moet hij niet meer op blijven?? hij slaapt na zijn fles van 7 uur tot 10.00 dan van 11.30 tot 1400 dan weer van 1530 tot 1800 en van 1930 tot 22.30 voor de laatste fles van die dag dan slaapt hij door tot 0700. hoe zit dat bij jullie???

  #3402728 Quote

  Hi Anoniem, zou me niet druk maken. Onze zoon, nu 20 weken, slaapt ook veel. Heerlijk toch, hij zal het nodig hebbeb en van eten en slapen groeien ze. ZOu hem zeker niet opgaan houden, tip lees het boekje van Ria Blom regelmaat en inbakeren. Hierinstaat dat ze tussen de slaapjes maximaal 1.5 uur wakker zijn, bij onze zoon klopt dat precies.

  #3402729 Quote

  Wat een onzin, hij slaapt zoveel als hij nodig heeft. Gewoon je kind lekker laten aangeven hoeveel slaap hij nodig heeft.

  #3402730 Quote

  Ieder kind is verschillend.In het begin raken ze erg uitgeput van het drinken van een voeding.Mijn zoontje deed het ongeveer net zo behalve's nachts,dan was hij erg wakker,gelukkig heb jij dat niet.Maar teveel slapen????
  volgens mij pakt hij wat hij nodig heeft en dat wordt vanzelf minder

  #3402731 Quote

  Wat een onzin het is een baby die horen te slapen, eten en vieze luiers te maken. Neem het er nu nog maar van… over een half jaar denk je mischien wel dat slapen heeft toch wel wat.

  Groetjes

  #3402732 Quote

  Is heel normaal hoor, dat vele slapen. Geen zorgen over maken! Hoe oude ze worden hoe minder slaap ze overdag nodig hebben, maar dat ontwikkeld zich vanzelf. Laat 'm lekker zoveel slapen als hij wil.

  Succes

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar
  #3402733 Quote

  Ben wel blij deze reacties te lezen, ik heb een soort gelijke vraag namelijk…. Zo zie je inderdaad maar weer dat iedereen elkaar kan helpen
  Mijn zoontje is namelijk ook 14 weken en slaapt ook best wel veel, soms wat minder, maar over het algemeen is hij ongeveer 2 uurtjes wakker, inclusief de flessentijd, en dan wrijft hij zich al weer in de oogjes. Alleen als je hem dan in bed stopt zet hij het eerst 5 minuten op een stevig huilen en valt dan als een blok in slaap

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct