Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640599 Wipstoel

 • Auteur
  Berichten
 • #1646601

  vanaf wanneer kan ik mijn dochter in het wipstoeltje zetten? Ze is nu 6 weken oud en verveeld zich af en toe duidelijk. Het lijkt me dat ze eraan toe is, kan dat al?

  #3402740 Quote

  voor onze jongste ben ik meteen na de kraamtijd een wipstoel wezen kopen. Hij spuugde veel en ik wilde hem niet steeds vast houden. In de wipstoel kon ik hem een beetje omhoog zetten Vanaf 1 week heeft hij er dus ingezeten en hij vindt het leuker dan de box. "s Avonds valt hij er vaak in in slaap

  #3402741 Quote

  Mijn kraamverzorgster vertelde dat een wipstoeltje mag vanaf 6 weken. Er zijn echter exemplaren die je bijna helemaal plat kan leggen en dan kan het weinig kwaad je kindje erin te leggen. Met 6 weken denk ik niet dat af en toe een tijdje in een wipstoeltje nog veel kwaad kan. Natuurlijk laat je haar toch geen uren aan een stuk erin, maar af en toe een tijdje kan best.

  #3402742 Quote

  Onze dochter heeft vanaf week 1 in de wipstoel gelegen. Met een handdoek hebben we de stoel zo plat mogelijk gemaakt, dat haar ruggetje zo recht mogelijk was. In begin mag het net als bij de maxi cosi niet te lang.

  #3402743 Quote

  ja mijn zoon zit ook al vanaf het begin in de wipstoel, hij vind het ook leuker dan de box want hij kan zo een beetje rondkijken erg handig want zo kun je zelf nog het een en ander doen, bv strijken en ik zet hem ernaast hij vind het enog om naar zijn moeder te kijken die ttaat te strijken.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct