Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6406 Sperma

 • Auteur
  Berichten
 • #1012408

  even een vraagje als je iedere dag vrijt word de kwaliteit van het sperma dan minder?? we zijn nu 2 weken om de dag aan het klussen en dit weekend is mijn eisprong enwillen we iedere dag klussen is dit verstandig?? ik heb volop gezocht op internet maar ik kan er niet veel over vinden.

  #2791152 Quote

  ik denk dat ik deze maand maar iedere dag ga klussen hahaha vind het niet erg om te doen.
  en ik hoop echt voor je kiki dat het deze maand gelukt is met iedere dag klussen ben je allang bezig of praat je daar liever niet over?? hoeft niet hoor maar ik ben een beetje nieuwsgierig hihihi.
  heel veel succes meid groetjes sandra

  #2791143 Quote

  jij ook heel veel succes dan ik hoop dat het dit weekend dan voor ons en voor alle anderen dat het dit weekend gaat lukken… succes en heel veel plezier.

  #2791144 Quote

  Goed sperma blijft minimaal 48 uur wachten of er een ei langskomt. Elke dag vrijen geeft een kwaliteitsverlies van 60%. Zonde om precies voor je eisprong slecht zaad binnen te krijgen!

  #2791145 Quote

  dat is veel ja ik ga er even over dubben dat zou betekenen dat we het pas morgenavond weer moeten doen maar wat nou als mijn eisprong morgenochtend komt dan is het oude zaad al 'uitgewerkt' want we hebben het gisteravond gedaan.

  #2791146 Quote

  Nee hoor, 48 uur is twee hele dagen. Dat zaad van gisteravond blijft leven tot zaterdagavond (minimaal, het kan nog langer). Dus als je eisprong morgenochtend is, is er niets aan de hand. Morgeavond weer klussen en je hebt optimaal zaad voor de volgende 48 uur.

  Moeilijk hè, als ik in mijn vruchtbare dagen zit wil ik wel 5x op een dag, maar da's dus niet slim.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #2791147 Quote

  een oplossing.klus met 2 mannen zo heb je elke dag goed zaad.en een goede raad!!!kies een man die slimmer is dan jij anders worden dat super slimme kindjes zeg

  #2791148 Quote

  ik zou dan het liefste de hele dag klussen inderdaad ik ken dat gevoel ook ja maar bedankt voor je advies daar kan ik wat mee.

  en voor het advies hierboven nee ik blijf mijn mannetje trouw en ik heb geen 2 mannen nodig mijn man telt al voor twee.

  succes allemaal en bedankt!!!

  #2791149 Quote

  De kwaliteit van het sperma wordt inderdaad minder als je elke dag klust. Je kunt het dus beter om de dag doen, dan heb je meer kans om zwanger te worden.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen