Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

640613 Slaaptips

 • Auteur
  Berichten
 • #1646615

  Hallo allemaal,

  Wie heeft er nog tips voor mij, mn zoontje Rian is 5 weken en slaapt overdag bijna niet. 's nachts komt hij 1x om z'n voeding en slaapt ie tot de volgende ochtend. Maar overdag krijst hij de boel bij elkaar als ik hem neerleg. Help!!

  Tanja

  #3402784 Quote

  hoi Tanja

  Volgens mij zit ik ook met jou op de msn. Het klinkt toch echt als een sprongetje!! Mijn dochtertje heeft nu haar derde sprongetje en jeetje dat merk ik hoor pfffffffff overdag niet meer willen slapen huilen om niks alleen maar gedragen willen worden, als ik haar neerleg is het krijsen, terwijl we dat niet van haar gewent zijn. Ik hoop dat het zo'n sprongetje is en dat het dus gewoon over een week over is.

  veel liefs linda

  #3402785 Quote

  Onze dochter heeft dit ook gedaan in het begin…Ze is nu ruim 7 maanden en alles gaat nu erg goed….Bij onze dochter was het gewoon een kwestie van een ritme zoeken…Heb haar toch elke keer op vaste tijden in bed gelegd en dat pikte ze niet en dan was het krijssen geblazen dus na een tijdje er weer uit maar toch steeds op dezelfde tijstippen erin leggen en na een week of 7 had ze het ritme al aardig te pakken en sliep ze in de middag een paar uur…Ik hoop dat het bij jullie ook zo is want je voelt je dan zo machteloos..Maar wat het allerbelangrijkste is dat je doet wat voor jou goed voelt…..Succes…

  #3402786 Quote

  Wij zijn hier ook erg bekend mee. Onze dochter heeft de eerste 10 à 11 weken niet geslapen overdag en huilde ook altijd als we haar probeerden neer te leggen. Het is vanzelf overgegaan. Heb haar veel bij me gedragen in de draagzak en daar werd ze heel rustig van en daar sliep ze ook goed in. Nu met 4 maanden slaapt ze netjes tussen bijna elke fles door en slaapt 's nachts gemiddeld 9 uur. Hou vol! Het gaat snel beter.

  #3402787 Quote

  Wij zijn gaan inbakeren. Hielp ook erg goed.

  #3402788 Quote

  Wij hadden dit ook lees alsjelieft het boek "Regelmaat en inbakeren"van Ria Blom of kijk op haar site "www.debakermat.nl" ofop www. inbakeren.nl Jezult versteld staan van de herkenning als je de verhalen van de ouders leest! Succes!

  read more image Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct