Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

6421 Voor Anoniempjeinge En Alle Andere Dames

 • Auteur
  Berichten
 • #1012423

  Hallo dames,

  Normaal gesproken weiger ik te reageren op onzin dingen maar ik wil nu toch even wat kwijt. We zijn hier allemaal op het forum met het doel om onze ervaringen en verhalen te delen omtrent de zwangerschap. Laten we gewoon respect hebben voor elkaar (ook voor de personen die vragen stellen die misschien erg voor de hand liggen). Mij raak je niet met rare antwoorden of bijdehand gedrag maar anderen kunnen zich wel gekwetst of aangevallen voelen.
  Mijn tip aan Anoniem/Inge, ga lekker een ander lastig vallen met je rare antwoorden (ik weet zeker dat vrouwen hier zich veel meer irriteren aan dat onvolwassene gedrag van jou dan aan iemand die een vraag stelt die zo'n beetje elke week wordt gesteld)
  Mijn tip aan de anderen: reageer er toch niet op. Wat er ook geschreven wordt. Als het bedoeld is om een ander in de maling te nemen dan verdient dit geen respons omdat Anoniempje/Inge dit alleen maar hoopt. Vanuit mijn psychologische achtergrond kan ik zeggen dat mensen met dit gedrag in het normale leven geen geslaagde mensen zijn, met totaal geen invloed op anderen en die lekker anoniem op het net de schade willen inhalen… dus Anoniempje/Inge GET A LIFE!!

  Leonie (normaal veel Anoniem maar dit wil ik graag uit eigen naam zeggen)

  #2791212 Quote

  je haalt me de woorden uit mijn mond…
  dank je wel! zielig figuur hoor!
  lekker laten kletsen!

  #2791213 Quote

  ik ben het helemaal met julle eens ik wist niet dat er zulke zielige mensen bestonden, waarschijnlijk is het gewoon een puber meisje!!

  #2791214 Quote

  Ik ben er een die daar dus op gaat reageren en je hebt gelijk dat je dat dan beter niet kan doen want dan geef je anoniempje als ware waar ze om vraagd, AANDACHT.
  Ik weet het op dat moment ook wel maar ben dan zo boos omdat ze totaal geen respect heeft voor een ander en daar kan ik dan niet tegen. Ook lig ik erg vaak met m'n emoties in de knoop de laatste tijd waardoor ik op dit soort onzin heel fel kan reageren. Op de een of andere manier heb ik dan het gevoel dat ik het op moet nemen voor de persoon die het berichtje schrijft.
  Ik moet me er gewoon niet meer over opfokken!!!

  Ank

  #2791215 Quote

  jeetje psycholigische achtergrond.wat bedoel je daarmee??? toch niet wat ik denk hoop ik???of wel soms .hoe lang ben je dan nu al gezond verklaart

  #2791216 Quote

  Goed gesproken Leonie!
  Al die laffe opmerkingen, het zegt meer over die anoniem dan over ons nietwaar?!
  Ja, ik heb ook geleerd hoe om te gaan met zulke opmerkingen van mensen, komen waarschijnlijk zelf veel tekort. Eigenlijk heel zielig. Zulke mensen verdienen van mij geen respect. Kennen dat woord duidelijk ook niet.
  Zo te lezen aan de zinsopbouw en de manier van opmerkingen is het nog maar een jong kind. Een jonge puber.
  Moet nog heeeeel veel leren!!!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #2791217 Quote

  Hoi Leonie, ben het helemaal met je eens! Zelf heb ik nog een tijd psychologie gestudeerd dus ik weet precies wat je met de laatste alinea bedoelt!
  (goed dat je niet meer reageert op Anoniempje…)
  Groetjes Frederique

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen