Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

mavo, havo, vwo

 • Auteur
  Berichten
 • #1661191

  hahahaha, educatie voor babies. nou…. de mijne tsssss hij leert net rollen, kom op zeg!!

  #3410702 Quote

  Ik vind het helemaal niet raar, educatie voor babies. Ze bedoelen natuurlijk niet een echte educatie, maar meer stimulatie. Ik lees heel graag er over, want ik wil de beste voor mijn baby en als er iets is wat ik voor haar kan doen (ook haar in haar ontwikkeling stimuleren)dan wil ik het weten en doen. Ik wil er later geen spijt van krijgen dat ik mijn best niet heb gedaan voor mijn kindje. Ik ga haar niet dwingen om te doen wat ze niet kan of niet leuk vindt, maar een leuke ideeen voor een goede stimulatie/educatie voor mijn baby ga ik zeker gebruiken.

  #3410703 Quote

  1e anoniem, waarom doe je zo kinderachtig? Als je iets niet serieus neemt, reageer dan ook niet.
  Het is net wat de 2e anoniem zegt: leuke ideeen……zijn altijd welkom toch?

  Linda

  #3410704 Quote

  Ik ben het gedeeltelijk met de eerste anoniem eens hoor! Het gaat erom hoe je het noemt! Het is zeker niet verkeerd om je kind te stimuleren in zijn ontwikkeling. Maar om het gelijk educatie te noemen?? Het klinkt dan of je je kind al alles moet leren volgens een leerprogramma. Het beste is gewoon je eigen gevoel te volgen en goed te kijken naar je kindje, niet ieder kind vind hetzelfde leuk, en houdt hetzelfde tempo aan.
  Mijn zoontje is ruim 5 maand en is druk met zijn handen en voeten te bekijken, maar omrollen doet hij niet. Tja hij zal ook vast niet lopen met 6 maand. Ik denk dat sommige te vast houden aan regels en ideeën in boekjes.
  En je schuldig voelen?? Niet nodig!!
  Geniet!!!!!!1

  #3410705 Quote

  Leuke tip: dvd/cd van babay Einstein. Mijn zoontje vindt het prachtig!

  #3410706 Quote

  Ja, inderdaad Baby Einstein is erg leuk! Moest er zelf even aan wennen in het begin maar mijn dochtertje vind het erg leuk.

  Lees ook: Kinderopvang: kinderdagverblijf voor je kind
  #3410707 Quote

  Wat is dat dan precies en waar kan je het kopen?

  #3410708 Quote

  Video- of dvdserie. te koop bij speelgoedzaken, mediamarkt etc.

  #3410709 Quote

  Wij zijn drie weken geleden begonnen onze dochter van 7 maanden gebaren te leren. Ze begint nu terug te gebaren en dat is erg grappig (en handig voor ons allemaal!). Ik vind educatie trouwens inderdaad wel erg zwaar klinken. Spelen is ook leren, maar ja.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct