Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

koopjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1661228

  Hoi,

  Ik ben mama sinds 15 maart 2005 en heb hier ook een tijd gepost.  Zelf ben ik ook met een site gestart http://www.koopjesannie.nl alleen is deze nog onder constructie   en verder blijf ik aktief op andere forums (ook die van Mirjam!). Mocht je een kijkje willen nemen en eventueel willen posten dan kan dat op http://www.koopjesannie.nl/forum. Ik ben sinds gisteravond in de lucht!

  De reden waarom ik gestart ben is dat naast het mama of papa zijn, wat helemaal fantastisch is, heb je wel extra uitgaven voor de verzorging van je kind. Prijsbewust inkopen kan je dus heel wat geld schelen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om allerlei folders te lezen. Zo houd ik nu alle aanbiedingen voor zijn verzorging, zoals luiers, doekjes, eten en drinken, kleding, hebbedingetjes, goed in de gaten.
  Het is eigenlijk een soort sport geworden en ik krijg dan ook vaak de vraag of ik ergens nog een leuk adresje weet voor het een of ander. Op deze site zou ik graag onder andere de aanbiedingen met jullie willen delen en ik hoop jullie met mij, zodat we elkaar kunnen helpen.

  Koopjesannie is onder constructie en zal nog in een andere vorm worden gegoten. Ik ga de site nog uitbreiden met  diverse onderdelen.  Koopjesannie.nl is een hobbysite en ik heb nog veel te leren. Als je tips of opmerkingen hebt om het forum te verbeteren dan zou ik het heel prettig vinden als je mij dat laat weten! Mail me dan via de site.
  Voor nu 'moet' je het hier nog even meedoen, omdat kinderen niet onder constructie kunnen en aanbiedingen ook gewoon doorgaan heb ik het forum alvast geplaatst. Houd de site dus in de gaten!

  Groetjes,
  Dorien

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct