Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Klabam,Pang,BOEM!!! :-)))

 • Auteur
  Berichten
 • #1668481

  En maar maffen de hee avond…?
  Had ze beloofd dat ze konden gaan slapen omdat we ze echt wakker zouden maken voor de 'lichtjes'. Dus dat ook gedaan om 23.50.

  Badjassen en sloffen aan, iets te drinken, Jejukkie Niejaaaar! en vuurwerk kijken.

  Net als vorig jaar begon het feest om 00.15 ect goed; hier tegenover is een groep van een man of twintig die allemaal 150  € lappen…! Fonteinen formaat verhuisdoos! YESSSSS!!!

  Kids vonden het he-le-maal te gek, straaaaaaalende bekkies! 'Deur open??' Tuurlijk. Was niet eng 🙂 Buiten? Ja? JA??' Weljaaaaa!

  Dus wij hebben, met elk een kind op de arm, juichend bij elke lichtkogel, een dikke drie kwartier waaaaaanzinnig moooooi vuurwerk gezien! Super!

  Ze gaven zelf aan weer naar binnen te willen, wandelden samen gezellig naar de slaapkamer, geheel op eigen initiatief, om ons daar na enig overleg mee te delen dat ze weer gingen slapen, ondanks nog wat restherrie buiten. Sja, na wat ze gezien en gehoord hebben schrikken ze echt nergens meer van hihi 🙂

  Wel wa het vanmorgen 07.45… Zucht… Maar het ligt er al weer in, heb ze zelden zo rustig zien spelen, tikkie uitgeblust hihi, maar dat trekt wel bij. Wat een werelds en dapper stel is het toch! En dat enthousiasme… Stralende ogen, mond open, handjes in de lucht, alle 'lichtjes' nawijzend, gillend van puur plezier… Dát had ik hen niet willen onthouden, en zelf voor geen goud willen missen :-))

  Da's effe anders dan vorig jaar….??! Wauw….!!

  Toedels, Ellen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct