Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

662560 Hi

 • Auteur
  Berichten
 • #1668562

  hoi
  ff snel, heb wel alles gelezen, maar heb het hééééél druk. Ellen geweldige kleren!!! echt super! Ben ook erg nieuwsgierig naar je jurk. Moet je er nog een hoed bij???
  eh.. m'n examen is op 13 februari (vrijdag de dertiende ja, hoe verzinnen ze het) zit dus nonstop achter de machine en had mezelf vandaag een dagje vrij gegeven en heb dus weer een nieuwe hoed in de maak. Hij wordt helemaal super!
  Henk z'n kuur… tja hij heeft enorme afkickverschijnselen gehad van de prednison en hij is toch al 2x ziek geweest. Ben bang dat ze gaan snijden. Hij moet volgende week 3 febr. weer naar de internist.
  Thijs heeft bij logopedie testen gehad. Z'n woordkennis is laag, z'n taalbegrip ook maar z'n zinsopbouw en zinnenkennis is prima snappen jullie het?????
  Nu ja.. m'n nasi staat te verpieteren, zal morgen es ff gaan zitten voor een uitgebreider bericht, maar jullie weten nu dat ik nog niet verstoft ben, nog leef en zo langzamerhand de examenbibberitus heb (bleh kan er hlemaal niet tegen, en dit is de eerst van de acht!)
  toedels
  Eva

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct