Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

662582 Tjoeketjoeke Mamaaahh

 • Auteur
  Berichten
 • #1668584

  Hihi,

  Ht treintje in de dierentuin 🙂 Afgelopen zomer, de eerste keer met de kids erin (strippenkaart bij abonnement), zat Michael acherstevoren., op schoot bij een vriendin van me die mee was. Laat er nou een tunneltje van ongveer 10 meter lang in dat traject zitten… En hij zag het niet aankomen…. Oeps! PANIEK!! Arm mannetje :-))

  Nu is het telkens als we daar 'het spoor oversteken' keurig om zich heen kijken, mekaar vragen: Nieuwe Trein? Nee? Okeeeeee, lopen! 🙂

  Heeeee, wij waren er vanmiddga ook, maar laat, na de middagslaap & de warme hap. Decadente mostertjes hihi, de abytijgertjes zijn niet eens echt interesant meer, ze zien ze elke week! Zitten andere kinderen te vertellen dat dat zo mooi is, kijken M&J ze aan van: nou en? we zien ze elke drie dagen??? :-))

  En maar weer de Nacht in willen, de kids zijn dat donkere oerwoud niet uit te slaaaaan, als er weer zo'n buidelkonijn komt langshupsen en aan hun voeten snuffelt, of er een nachtaapje over een tak boven hun hoofd huppelt, of een Galago verliefd naar ze zit te loeren, zijn ze he-le-maal gelukkig!
  Kan er alleen geen foto's van maken, veel te donker…!?!!

  En toch, een wandelingetje van een kwartiertje, gewoon thuis de eendjes voeren zoals vanmorgen, vinden ze ook zooo geweldig…?

  De Ziekenboeg gaat slapen… Snottersnifkuchkuch, inmiddels maal 4, alleen Jennifer heeft er weinig last van. Gek he, met die antibiotica, ze speelt vals 🙂

  Toedels, Ellen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct