Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Cissie is back! Joepie!

 • Auteur
  Berichten
 • #1668652

  Heeeee, Cis, j bent er weer!
  Bericht kwijt: eerst de geschreven tekst selecteren en kopieren, daarna pas versturen; gaat het fout kan je 'm er weer inplakken en het nog een keer proberen. Werkt hier ook gelukkig 🙂 Mens wat een ellende! Hoe is het nu met je? Heb je het bij oog en enkel gelaten? 🙂

  Ach ja, mama = mens en dat mogen ze weten. Gaat ook alweer een stuk beter.

  Goh, die angsten van een driejarige, en benieuwd hoe dat hier straks gaat. Heb al wel blinde paniek als er iets verkeerd hangt of staat of zo, voor het slapen gaan moet alles kloppen, maar dta kan ook te maken hebben met de strakke rituelen wegens suf&duf en zo…?

  Ja vreselijk, wat een geld he…
  Voordeel: hele huis heeft aleen maar kunststof kozijnen, alleen de voordeur is 'echt' hout, dus het is vooral: hogedrukspuit erop, grof schuren en beitse die handel met verfbeits. Het ou sis vrij dur, hoeft niet geplamuurd en zo, anders zou ik erook niet over piekeren.

  Sja, kijk maar eens op digimmo.nl of funda.nl, regio rond postcode 3765, je schrikt je te barsten… Meeste huizen zijn veel kleiner, hebben geen uitbouwmogelijkheid (Deze wel, ligt ook vast in het bestemmingsplan dat het mag), minder tuin, drukker, meer spuiten & condooms in de bosjes etc. Dit is wel een erg ideaal straatje, mensne gesproken met familie en zo die er wonen, allemaal laaiend enthousiast, vlakbij het station, op loopafstand van Marco's werk, en vanuit de keuken kijk je uit op het speeltuintje…? Sja… Vanmiddag horen we meer over definancoering, ben benieuwd. Za wel pijn doen, maar geen poep- en pieslift maar een plek om gewoon 10 jaar te blijven hangen, is heel veel waard…?

  Vanmorgen naar Opa en Oma Snip geweest, met kids & Marco. Was gezellig, kids hebben lekker gespeeld en nu alweer twe uur geslapen 🙂
  Maar goed, zij en Marco moesten natuurlijk ook even snuffelen aan elkaar. Ik wil ze graag uitnodigen voor de bruiloft, ze hebben elkaar alemaal OK bevonden hihi, aleen Cos ligt zo dwars, laat nou weer helemaal niks van zich horen terwijl ie al 4 dagen vrij is; heb er geen zin in hem erbij, te hebben. Maar ja, zijn ouders, c.q. opa en oma dan wel? Lastig…?

  Zucht 🙂

  Ah, vanmiddag gaan we voor het eerst met de kids op hun driewielers de straat op! Met zo'n enorme stuurstang eraan, op naar de kippen om ze het oude brood te voeren, ben benieuwd…????

  Toedels, Ellen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct