Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Gaaaap….

 • Auteur
  Berichten
 • #1668690

  Neee, jullie zijn iet saai, ben alleen zo moe… Wallen? Zo kan je ze eigenlijk niet meer noemen??

  Hemdjes maat 128 hihihaha, gaat prima 🙂

  Ooooh, tuin,komt tijd komt raad?
  Angelina, suffelsnuf, ook hier grote blijdschap wegens vinyl en zo, nooooit meer vloerbedekking! Dan maar een goedkoop en vrolijk kleed tegen de kouwe pootjes?

  Brrrrr, morgen vroeg, om 9.30 de echo van Michael in het WKZ, 's middags een telefonisch consult met de KA met de uitslag daarvan, en haar bevindingen met alergoloog en gastro-enteroloog, an 's aonvds een Goed Gesprek met ZCos lus aanhang. Hij wil de kids mee, ik wil voor de laatste keer uitleggen waarom ik daar niet aan meewerk, met de dame erbij dan weet ze gelijk hoe en wat en hoft ze niet aan hem t trekken, Zal daarna wel advocatenwerk worden, maar volgens het gespecialiseerde exemplaar wat we laatst hebben gesproken maakt ie met zijn huidige instelling weinig kans. Zucht. Ben al zo moe, dan dit er nog overheen…?
  Straks naar Marco's moeder, zijn we al veel te lang niet geweest, die gaat ingelicht worden over De Huwelijksplannen. Effe uitgesteld, die had wat moeite met ons tempo hihi, maar als we het nu niet vertellen klets ik binnenkot per ongeluk mijn mond voorbij en da's helemaaaaaaal lullig. Ben benieuwd.

  En dat terwijl we vanmorgen op al dagenlang aandringen van de kids weer naar de dierentuin zijn geweest! Geen beest bekeken, maar wel in het treintje, op de wip, op de schommel, en terwijl ik met een zich niet lekker voelende Michael in het zand ben gaan tekenen, is Jennifer samen met Marco minstens 300 x van De Grote Glijbaan Met Hangbrug (zeker 8 meter hoog!!) geweest. Wild wijf hihi! Broodje in de kar, zeluf lopen door de nacht en toen was het he-le-maal op. Gek he 🙂

  Aaaargh ze is alweer wakker??? Oh nog een laatste dingetje: Mijn moeder was er gisteren even. Jennifer was woest dat haar drinken al in de huiskamer stond en ging dua languit op de grond liggen NEE-en, Oma neemt Michael op de arm en loopt met 'm naar de huiskamer, ziet J niet liggen wegens varifocus-bril en kletter met Michael en al zo PATS op de grond omdat ze struikelde over Jennifer…

  Kids volledig in de stress, godzijdank geen gewonden en zo, kids niet en Oma niet, alleen de schrik (ze hebben het er nog over, hebben nu een OmaBOEM…), en ik weet weer waarom ik Oma niet laat oppassen, hoe lief ze ook is…. Oef. Schrikken hoor….

  Tijd om d ekids eruit te visen, er een maaltje in te schiven en dan eens te kijken of ik met ze meega voor De Blijde Boodschap of dat Marco in zijn eentje het Goede Nieuws mag verkondigen; morgen 2 x ziekenhuis en meer ellende, zit er finaal doorheen… Gék he?

  Toedels, Ellen

  PS: Sjak, hoe lang nog? een werkdag of 4 o.i.d.? Feessieieieieie!!!! 🙂
  Eva, ik moest mijn poezen toch droogvoer geven? Vallen muizen daar ook onder? :-))

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct