Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

relax(ed)!

 • Auteur
  Berichten
 • #1669676

  he zjak thanx voor de foto's.

  erg he zo'n brekend hart?
  maar begrijp ik het goed dat jouw kids ook ieder in een aparte klas zitten?

  en zo'n gewen periode tja ik weet het niet. ik heb er geen ervaring mee. ik moet eerlijk zeggen dat wij ze gelijk voor de leeuwen hebben gegooid (geen keus) EN ZE HEBBEN er geen problemen mee gehad. Ze willen iedere ochtend weer graag naar school. Het afscheid blijft moeilijk waarom? geen idee, net wat ik al zei ze staan iedere ochtend weer gelijk in de startblokken om te gaan, gaan ook vrolijk naar binnen om vervolgens tig keer terug te komen voor een kus of gewoon aan me blijven hangen.
  ja dag, na 2 weken heb ik het wel gehad.
  maar goed dan eindelijk vanmorgen (ja echt waar) ging het goed, Mark kwam 1x terug voor een kus en de opmerking dat ik bij het raam moest zwaaien. Dus oke, toen naar Lieke haar klas, oh zegt de juffrouw wat heb jij een mooie trui aan, snel kus en wegwezen dus, kortom geen tranen. Snel naar buiten, zwaaien naar Mark en hé ook geen tranen. Ach ja het vertrouwen dat ze hebben in je . geweldig vind ik dat. Ook al omdat ik me geen "goede" moeder vind. (he Trudy, ook ik wil ze regelmatig kielhalen daN HEBBEn ze het er gewoon naar gemaakt)
  maar ze willen nog altijd heerlijk met mama mee, gelukkig. Soms zeggen we wel eens zoek maar een andere papa/mama maar nee dat willen ze dan toch niet. Heerlijk toch?

  Trouwens ik zag laatst in een tekenfilm de stripfiguren hun frustratie uitschreeuwen in een kussen. misschien een optie?

  vERDER hier alles goed, geniet heerlijk van mijn vrijheid en net als Eva de tijd vliegt zonder veel te doen. zalig toch na 2,5 jaar verzorgen?

  ga regelmatig bij het kruidvat naar binnen en sopeelgoedzaken voor 5 december kado's je weet nooit of je tegen een aanbiedinkje aanloopt.
  verder lekker snuffelen op de marktplaats voor hetzelfde doel en gister met resultaat. Ik heb voor Mark (peter Pan freak 1e klas) een peterpan pak op de kop getikt. wordt vandaag afgestuurd ben benieuwd.
  verder zelf nog speelgoed op de marktplaats gezet en heb toch alweer wat eurootjes verdiend.
  wel lekker want die maanden wordden steeds langer lijkt het wel.

  dus vanmiddag naar een bijeenkomst van randstad voor evt.

  vanmorgen een afspraak gemaakt voor kennismaking met een schoonheidsspecialiste om de overbeharing in het gezicht electrisch te laten verwijderen. aangezien het nu nog door het ziekenfonds wordt vergoed en we volgend jaar maar weer moeten afwachten. dus vanmorgen eerst naar de huisarts gelijk om 9.00 uur (vanuit school) ja hoor 9.40 (!) pas aan de beurt en binnen 10 minuten weer buiten staan met een verwijskaart. (grrr). maar goed nu nog opsturen naar het zf en afwachten op goedkeuring.

  kortom moeders is echt voor zichzelf bezig. Zalig.

  zeg zjak, waarom vind ik het van die pipi langkous voorstelling vergeten toch echt weer iets voor jou. Kostelijk zosal je dat weer beschrjift.

  trudy, wat goed dat Emilia al luierloos is/wil. ik duim voor je dat ze doorzet.

  Eva, wat goed 7 kg kwijt. en dan op stap. Het gewicht verdwijnt en jezelf vertrouwen wordt opgekrikt. Super! ga door.

  Ellen wat goed dat die blokjes zo super werken en dat je daardoor "model"kindjes hebt gekregen. daar doe het toch voor?

  zo ga even mijn eetspullen opruimen, plassen en de kids ophalen.

  toedels,
  Francisca

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct