Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

geweldig!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #1669704

  Eva, maar vooral Jonne, GEWELDIG!!!!!
  weer een hoofdstuk afgesloten.

  Zjak wat een geruststelling dat jouw kids zo "rustig" naar school gaan. hier begint het ook te wennen. A. "dump"ik bij de juffrouw die haar afleidt en na een vluchtig ekus is moeders pleite en bij Mark is het goed als ik maar voor het raam terugkom om te zwaaien.

  Ellen, wat een elllende weer met die antibiotica voor MIchael en het overgeven van Jennifer. arme humpies hopenlijk komt er ooit een eind aan die ellende (ehm overbodig om te melden maar ik bedoel in positieve zin)

  ehm even boven kijken…

  er is een jongetje van angelique haar klas bij A. en M. aan het spelen. IK moet er even aan wennen. dit jochie is een jaar ouder en erg vrij/"brutaal". ondertussen speelt Rens met Mark en is Angelique beneden en is ze errug aanwezig. tja….
  en daartussen slaapt Paul ergens (nachtdienst). dus ben benieuwd, Rens wordt pas na 1/2 5 opgehaald.

  en met mij? gaat goed. vanmorgen nog weer op solicitatie bij de rabobank en morgen volgt de uitslag. ik heb zelf zo een vermoeden dat het niks wordt. maar op zoek naar wat anders.
  Ben ondertusssen 15 kg afgevallen en ga heerlijk naar de schoonheidsspecialiste, heb nieuwe kleren gekocht, kortom het gaat GOED met moeders.

  verder geen problemen, alleen Mark blijft in zijn broek plassen. ook op school al gaat ie daar wel tig x naar de w.c. het bljift een oude broekplasser. mar we gaan door. ooit houdt het op (wederom positief bedoeld).

  aankomen zondag wordt ik weer een jaar ouder maar ja dat hoort er bij ik zit ng steeds aan de goede kant van de 35. haha.

  verder nog wat te melden of onziingis te vertellen? …… neee ik geloof het niet.

  dus….

  tot later maar weer.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct