Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

krullen – stugge haartjes

 • Auteur
  Berichten
 • #1678555

  Wie heeft er een tip voor mij? Mijn dochtertje van 1,5 jaar heeft krullen (haar vader is halfbloed en heeft kroeshaar, vandaar). Nu haar haartjes langer beginnen te worden, worden ze steeds stugger. Zelfs als ik ze net gewassen heb (met shampoo van Zwitsal of van de reformwinkel met zouzout – kan even niet op de merknaam komen) zijn ze moeilijk te kammen. Nu dacht ik zelf misschien wat kokosolie in haar haartjes te masseren, maar daar wordt het weer (te) vettig van waardoor ik ze vaker moet wassen en net als de meeste dreumessen vindt mijn dochter haren wassen vreselijk. Haar huidje is redelijk gevoelig vandaar dat ik ook niet graag middeltjes probeer die eigenlijk voor volwassenen bedoeld zijn. Wie heeft er tips voor mij?

  Alvast bedankt voor jullie reacties.

  Groetjes,
  Nathalie

  #3428403 Quote

  Hoi Nathalie

  Ik weet niet of je er wat aan heb. Ik zelf ben ook halfbloed dus weet wel e.e.a over donker haar (ik zelf heb geen kroeshaar). En in mijn familie hebben de kids ook kroes of stug haar.   Ik gebruik voor mezelf op het moment organic, olive oil moisturizing hair lotion.   Dit is verkrijgbaar bij de toko, of haar winkel gespecialiseerd voor donker haar.   Ik gebruik dit ook voor mijn zoontje van 2, die heeft krullen (stug) maar dit is niet zo heel vet en voed ook het haar. Je heb bij de toko ook specialel kinder producten voor donker haar (weet alleen de naam even niet). Maar cocosvet raad ik je niet aan, is echt voor superdroog haar en maakt je haar inderdaad heel vet. Het is ook beetje kwestie van uit proberen, maar bij sommige toko's kan je heel goed laten informeren. Tenminste hier in Rotterdam wel!!

  Heel veel succes.

  Groetjes Nancy

  #3428405 Quote

  Nancy,
  bedankt voor je reactie!!!
    
  Ik werk in Rotterdam IJsselmonde (Zuid). Welke Toko raad je me aan in Rotterdam om te gaan kijken.

  groetjes, Nathalie

  #3428407 Quote

  hey Nathalie

  Ben nou pas weer op de site dus zag je berichtje niet.

  Op zich maak niet zoveel uit welke toko ze hebben het bij elke toko. Ik ben laatst goed geadviseerd door een man in toko in de oranjeboomstraat (achterin) naast surininaamse eettent. En bij Rijnhaven (afrikaanderplein) zit als goed is een winkel gespecialiseerd in donker haar en die verkopen ook producten voor kinderen.

  Ik hoop dat duidelijk is anders moet je me maar ffe mailen

  naar arlindo@zonnet.nl

  Groetjes Nancy

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct