Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

allergie

 • Auteur
  Berichten
 • #1690394

  Mijn zoontje van 4 zit al vanaf zijn geboorte onder het eczeem. Hij bleek bij zijn geboorte koemelk-allergie,dauwworm en constitiueel-eczeem te hebben. zijn koemelk-allergie is hij bijna overgroeid maar dat eczeem blijft hij houden. We zijn al bij een dermatoloog geweest,maar daar kregen we veel hormoonzalven(en dat is echt rotzooi) Hij heeft er een hele dunne huid van gekregen. Daar zijn we dus mee gestopt. Ook zijn we bij een homeopaat geweest en daar knapte hij heel erg van op. Maar omdat 1 afspraak al vrij prijzig is en we de kosten zelf moeten betalen, kunnen we ons dat niet meer veroorloven om naar toe te gaan. Maar die droge huid en dat eczeem gaan dus niet over.We zijn een keer op vakantie geweest in een bos,nou na 1 dag zat hij helemaal onder het eczeem en het vocht liep er gewoon uit.en hij werd gek van de jeuk.
  Wie kan mij helpen en heeft misschien een goeie tip? Na alle hormoonzalven en vaseline weet ik het nu niet meer.

  #3439819 Quote

  Vraag je HA eens om dit mengseltje;

  29.400G FUCIDIN LEO 20MG/G CREME
  300.000MG HYDROCORTISONI ACETAS MICR
  0.300ML PROPYLENGLYCOLUM

  Weet niet wat het precies is, maar bij m’n zoon werkt ‘t. (vooral tegen de jeuk)

  #3439820 Quote

  Beste anoniem
  Bedankt voor je reactie,maar ik zoek iets waar GEEN HORMOON in zit. In de zalf die u heeft zit HYDROCORTISONI en dat is dus een HORMOON! Mijn zoontje heeft die zalf al gehad en daardoor heeft hij ook een dunnere huid gekregen.
  Ik ben dus echt op zoek naar iets waar geen hormoon in zit. Maar in ieder geval bedankt voor de reactie

  #3439821 Quote

  Nou, sorry hoor… Weet ik toch niet.
  Mijn zoon kreeg geen dunne huid.
  En grote letters komen agressief over, terwijl ík het goed bedoelde.

  #3439822 Quote

  Beste anoniem,
  Ik bedoelde het ook niet verkeerd,en ik wilde al helemaal niet agressief over komen ( zo ben ik helemaal niet)
  Ik begrijp dat je het goed bedoelde, ik was juist blij met je reactie maar jammer dat ik er verders niks mee kan. Dat ik het met grote letters schreef was meer bedoeld voor andere mensen die mijn bericht zouden lezen om duidelijk te maken dat hydrocortisoni een hormoon is,en dat wil ik niet meer ( hormoonzalven zijn tevens slecht voor de nieren)
  Nogmaals zo heb ik het echt niet bedoeld…sorry
  Groetjes Diana

  #3439823 Quote

  Oké, ik vergeef het je 🙂
  En succes bij het vinden naar dé oplossing.

  Lees ook: Moeilijke eters: als je peuter niet wil eten
  #3439824 Quote

  bedankt! tot nu toe nog niets gevonden

  #3439825 Quote

  hoi,
  Jij zegt dat de homeopaat heel erg geholpen heeft. Misschien moet je het dan toch in die sfeer blijven zoeken. Kijk eens op internet en zoek het op. Er zijn vast natuurlijke middeltjes die in ieder geval tegen de jeuk zullen helpen. Of kijk eens bij een natuurlijke winkel welke planten er in een homeopatisch middeltje tegen exzeem zitten. Dan kun je misschien zelf een goedkoop middeltje kunnen maken. Ik weet dat een bepaalde plantsoort namelijk tegen exzeem goed kan werken. Ik ben alleen de naam vergeten. Hopelijk kan je er wat mee

  #3439826 Quote

  bij mijn zoontje heeft het wonderpotje
  (oriflame) heel goed geholpen, het werd minder rood en de jeuk werd veel minder, uiteindelijk is hij er overheen gegroeid.
  misschien heb je er iets aan, het helpt ook bij andere plekjes zoals waterwratjes. het bestaat uit vaseline met nog iets, het bevat geen hormonen, er is tegenwoordig ook iets nieuw op de markt zonder hormonen dat kun gewoon kopen bij de drogist ben alleen de naam vergeten.
  veel succes
  succes christa

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct