Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

ff hart luchten

 • Auteur
  Berichten
 • #1692938

  Ik ben zo pissed off.
  Ik had namelijk al een babykamer besteld bij een bedrijf en heb keurig een aanbetaling gedaan nadat ik de bevestiging had gehad dat ik bij een miskraam kon annuleren en mijn geld terug zou krijgen (100 euro) Je raad het al ik krijg helemaal niets terug zelfs niet nadat ik ook een verklaring van het ziekenhuis moest overleggen. Daar stond op een spontane abortus (medische term voor miskraam) Durft die kerel nog te beweren dat het dus een abortus was….. Grrrr how low can u go!!! Ik heb mensen die op zijn advertentie bieden (marktplaats) dan ook op de hoogte gesteld van zijn praktijken. Nu kreeg ik vandaag een mailtje dat hij aangifte gaat doen bij de politie vanwege laster/stalking… en ik krijg nog een extra rekening voor de annuleringskosten. Zo iemand zouden ze toch moeten verbieden om babykamer etc te verkopen???

  Zo dat lucht ff op.
  Ben klaar voor de politie want ik heb alles zwart op wit

  #3444400 Quote

  Dat is balen, maar laat de politie maar komen zou ik zeggen. Dan heeft hij zelf een groter probleem denk ik.
  Wat ga je nu zelf doen?
  Succes!
  Groetjes van Caroline

  #3444401 Quote

  Ongelooflijk! Als ze toch al niet van plan zijn het terug te geven, waarom vragen ze dan nog om een ziekenhuisverklaring???
  Wat een idioot!

  Jacqueline

  #3444402 Quote

  Hoi ,ik kan me voorstellen dat je daar pissed over wordt zegt,net of je zelf gekozen hebt voor een miskraam,walgelijk dom!
  Zet je verhaal op mijn site http://www.laatjenietnaaien.nl ,vele mensen zijn op die manier al aan hun geld terug gekomen,enne gewoon met naam en toenaam hoor! Jij kunt daar verder geen problemen mee krijgen.
  Succes!
  Liefs snoopy

  #3444403 Quote

  Nou ik heb toch een reaktie gehad van deze man. Hij is bij de politie geweest en na dit bezoek heeft hij toch besloten om van verdere stappen af te zien en gaat hij mij het geld terugbetalen. (gokje… de politie heeft hem verteld dat hij geen schijn van kans maakt??)Het is mij niet om het geld te doen. Ik ga dit geld ook overmaken aan een goed doel maar ben gewoon blij dat ik in mijn recht sta en dat hij dit hopenlijk een volgende keer niet meer doet.

  In ieder geval bedankt voor jullie reakties.

  Groetjes,

  Corina

  #3444404 Quote

  Beste Corina.

  Zo zeg ook een leuk verhaal alsof je nog niet genoeg ellende meemaakt door een miskraam!
  Het is gewoon een vuile hufter ik zou zeggen noem de naam van het bedrijf en we gaan hem met z.n alle zwart maken overal!
  Niet te geloven dit wat een eikel!
  Ja sorry hoor maar dit kan ik dus echt niet uitstaan (zo dit lucht ook op)

  Sterkte ermee
  Danielle xxx

  Lees ook: Miskraam: als je zwangerschap anders loopt

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct