Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2 de Miskraam en curetage

 • Auteur
  Berichten
 • #1692958

  Maandag moet ik naar het ziekenhuis voor een curetage het is de tweede keer de vorige was 4jaar geleden zo lang heeft het ook geduurt voor ik weer zwanger was.Ik ben heel erg verdrietig.Ik heb al een dochter van 7 en het leeftijd verschil word steeds groter maar je heb het niet voor het zeggen.We hadden nu gehoopt dat het wel goed zou gaan maar het mocht niet zo wezen gisteren in het ziekenhuis zaggen ze dat het vrucht zakje nog aanwezig was dus maandag moet ik terug en word ik gecuruteerd zie ik weer enorm tegen op.Ik hoop dat ik het snel kan verwerken want ik zit nu nog enorm in een diepe put.
  Allemaal heel veel sterkte op deze forum
  Groetjes,
  Een verdrietige stier

  #3444507 Quote

  Ik wil je gewoon even veel sterkte wensen. Ben afgelopen woensdag ook gecuretteerd, was al mijn tweede miskraam. Lichamelijk viel het echt wel mee, maar geestelijk… . Ik lijk wel verdoofd, het dringt maar niet goed door.
  Veel sterkte meid en neem tjd om het te verwerken. Ik zal aan je denken.

  #3444508 Quote

  Bedankt Anouck ,
  voor je lieve berichtje.
  Jij ook heel veel sterkte.

  #3444509 Quote

  Hoi meis,

  Wat vreselijk dat je dit weer moet meemaken. Ik kan me voorstellen dat als je 4 jaar hebt moeten wachten voordat je zwanger werd, dat de klap dan extra hard aan komt. Heel veel sterkte!!
  Zelf heb ik precies een week geleden een miskraam gehad. Gelukkig hoefde ik niet gecuriteerd te worden maar de ervaring op zich vond ik al erg genoeg. Heel erg veel sterkte morgen en de tijd daarna om alles te verwerken!!

  groetjes Frederique

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct