Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

derde miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • #1692968

  Ik zal me even voor stellen, ik ben marleen (sommige kennen mij al van de december moeder ik was de 16de uitgerekend) 25 jaar en krijg nu mijn derde miskraam. Ik was 7 weken en 4 dagen zwanger voordat we de eerste echo kregen daar op was een leegvruchtzakje te zien. In de hoop dat een week later een levend vruchtje te zien zal zijn zijn we naar huis gegaan. Maar nee het zat/zit ons maandag niet mee. Nu laten we het op een natuurlijke manier komen maar dat doet wel heel er veel pijn dinsdag dacht ik het verloren te hebben maar ben daar toch ook niet helemaal zeker over. Ik verwachte heel veel pijn en een hoop bloedverlies maar dat blijft nog een beetje uit. komt misschien nog en anders zullen we maandag bij de echo wel verder horen. hoop niet dat ik uiteindelijk alsnog gecurriteerd moet worden.( bij de eerste zwangerschap heb ik dat ook al meegemaakt. Het verschil is dan wel dat je geen idee heb wat er allemaal uit gaat en nu kom je dat tegen en dat is toch wel schikken, bij de tweede zwangerschap is het heel snel gegaan maar ik was ook minder ver. )Zit nu dus op maandag te wachten. en voel me leeg ben ook wel thuis gebleven maar ook daar wordt ik niet vrolijk van ga toch morgen weer weken en als dat niet gaat ga ik gewoon naar huis. We krijgen nu wel bloedonderzoeken hopelijk komt er wat uit en kunnen we daar wat aan doen.Wens iedereen heel veel sterkte en ik vind het fijn om op deze manier mijn verhaal kwijt te kunnen en ander te helpen steunen

  heel veel liefs van marleen

  #3444533 Quote

  Hallo Marlies,

  Ik ben gister bij de gyn geweest en op de echo was ook een vruchzakje te zien, maar de vrucht was te klein voor het aantal weken. Ook wij moeten volgende week terug komen om te zien of er iets is veranderd. Ik weet zelf wel dat het niet goed zit. Enorme krampen en veel oud bloedverlies. Dit is mijn 2e miskraam en mijn wanhoop wordt steeds groter.
  Het verlangen naar een kindje is zo groot….
  Ik wens je sterkte en hoop maandag van je te horen hoe het gaat.

  Liefs Leisa

  #3444534 Quote

  Hoi meiden,

  Allereerst heel veel sterkte gewenst!!!! Ik heb helaas ook al 2 miskramen achter de rug en ook ik ben vrij wanhopig en bang dat ik nooit moeder zal worden! Bij mij wordt er bloedonderzoek gedaan waaronder een chromosomenonderzoek, ook wordt dat bij mijn vriend gedaan. De uitslag laat helaas lang op zich wachten, ben heel bang dat er iets uitkomt! Krijgen jullie ook onderzoeken? Hoe oud zijn jullie? Ik hoop nog van jullie te horen!

  Groetjes Ingrid

  #3444535 Quote

  Hoi meis,

  Ik heb net ook al een berichtje geplaatst bij de andere december moeder. Ik zelf kom dus ook van het decemberforum (ik was 17 december uitgerekend). Twee weken terug kreeg ik een miskraam. Gelukkig hoefde ik niet gecurriteerd te worden en was alles al weg (dit terwijl ik niet echt veel heb gebloed maar ik vloei nog steeds een klein beetje). Heel erg veel sterkte om dit te verwerken. Ik kan me niet eens indenken hoe jij je moet voelen om dit al 3x mee te moeten hebben gemaakt!
  Mijn hart gaat uit naar jou en je partner! Sterkte

  Frederique

  #3444536 Quote

  beste meiden, weten julie dat er een vereniging is, freya op internet op te zoeken waar je veel steun kan zoeken. heel veel succes in deze moeilijke tijd.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct