Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

2e menstruatie na miskraam?

 • Auteur
  Berichten
 • #1692974

  Hallo,
  Ik heb 2 maanden geleden een miskraam gehad. Na 37 dagen kwam mijn 1e menstruatie. Het is nu inmiddels al weer dag 35. Komt een 2e menstruatie na een miskraam meestal al weer na een dag of 28. Of is dit normaal.
  Wie kan mij helpen.
  Veel sterkte allemaal

  #3444557 Quote

  hoi, helaas heb ik ook geen antwoord maar ik heb wel precies hetzelfde.
  15 maart miskraam, 17 april ongesteld, en nu nog niets. Ik baal ontzettend en voel me gefopt door mijn lichaam. Test is negatief, maar ik heb nog hoop dat mijn ei misschien later is geweest en ik dus te vroeg heb getest? Sterkte, maar ik denk dat het normaal is helaas

  #3444558 Quote

  hoi,
  lastig he? Wanneer heb jij die test gedaan? Ik zit te twijfelen of ik er een zal doen. Ben bang dat ik morgen toch opeens ongesteld wordt. Ik hoop voor jou dat je inderdaad te vroeg getest hebt.

  #3444559 Quote

  p.s. laat je binnenkort even weten hoe het verder is verlopen?
  Alvast bedankt!

  #3444560 Quote

  hoi, ik testte dus afgelopen zondag, eervan uitgaande dat ik een cyclus heb van 27 dagen (wat ik had voor de miskraam).
  Ik zit dus nu op dag 32 en nog niets. Ik voel wel van alles en mijn gevoel is sterk, maar dat zegt geloof ik niets. Veel rugpijn, tepelpijn, maar ook een trekkerig gevoel in mijn buik, dus het zit er wel aan te komen. Wil graag opnieuw testen maar heb mijzelf voorgenomen dit pas zaterdag te doen als het uitblijft.
  Jij al wat? ik laat het je wweten hoor.
  Sterkte

  #3444561 Quote

  dag 32, en dan toch wel ongesteld geworden. Jammer maar ook wel weer een opluchting. ik ga er dus nu vanuit dat het wel weer even zal duren voordat ik weer zwanger zal zijn. Voordat ik mijn 2de zoontje kreeg was ik ook onregelmatig, en het heeft toen een jaar geduurd. Ik ben nu nadat ik gestopt ben met de pil, inclusief de miskraam na 3 maanden, een jaar bezig. Ik hoop gewoon niet dat het weer zolang al duren. Gelukkig heb ik 2 prachtige jongens rondlopen die mij bezighouden, want anders wordt het echt een obsessie.
  Heb jij je menstruatie al gekregen of heb je durven testen? Ik hoop dat je nog niet ongi bent en het raak is voor je. Succes en sterkte met alles.

  Lees ook: Miskraam: als je zwangerschap anders loopt
  #3444562 Quote

  Bij mij kwam het ook een week of wat later. Had ook gevoelige borsten, maar ook pijn in mijn onderbuik. Hopen dat je toch zwanger bent, helaas, werd gewoon ongesteld. Je zit dus niet automatisch in je normale cyclus.

  #3444563 Quote

  Hoi
  mijn eerste menstr kwam precies een maand later en de tweede op dag 25
  daarmee zat ik ook weer meteen op schema.

  Jeanette

  #3444564 Quote

  Na mijn miskraam is mijn cyclus flink overhoop gehaald, was altijd stipt 35 dagen wat natuurlijk al lang is. Toen de eerste menstruatie 40 dagen (ik dacht dat zal wel normaal zijn maar had stiekem toch al wat hoop zou ik een van die weinige zijn waar het meteen weer raak is… helaas) de tweede menstruatie duurde zelfs 44 dagen. Waneer gaat het nu allemaal weer normaal functioneren vraag ik mezelf af, volgens de arts is alles goed????? Goed is dit normaal dan? Ik ben het zat om telkens zolang te moeten wachten, en zou willen dat alles weer normaal ging functioneren maar helaas heb je dat niet zelf voor het zeggen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct