Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

mk,innesteling,toen weer mk en nu zwangerschap intact??? wie kent dit??

 • Auteur
  Berichten
 • #1693417

  hallo allemaal,

  3 weken geleden op vrijdag kwam ik er via de huisarts achter dat ik zwanger was. wij natuurlijk hartstikke blij. het was niet gepland,maar dat maakte voor ons geen verschil. op zaterdagnacht heb ik bijna niet geslapen van de kramp. zondag was een rotdag. een bloedpartij. wij naar de huisartenpost en daar werden we weggestuurd. we moesten de andere dag maar naar me eigen huisarts heen. de huisarts zei dus ook dat het een miskraam was. een week later moest ik bij hem terugkomen. omdat ik nog last van van pijn in de buik en gevoelige borsten, en erg kort gevloeid had wilde hij dat ik op woensdag een test bij hem deed. zo gezegd zo gedaan. en de test was negatief. dit zegt opzich niks want de andere testen waren ook negatief. maar de huisarts dacht dus toch aan een miskraam. nu moet ik morgen een echo laten maken. krijg ik de verwijzing staat er met koeienletters op ZWANGERSCHAP NOG INTACT??? wat willen ze nou? en weten ze zelf wel waar ze het over hebben??? wie kent dit en hoe ga je ermee om??? die verwijzing heeft het voor mij alleen maar moeilijker gemaakt. misschien ben ik een zeur,maar door die verwijzing hoop ik ergens toch dat ik nog zwanger ben.

  veel liefs

  #3446555 Quote

  Hoi,

  Ik kan het me helemaal voorstellen ,wat een rotsituatie. Ik zou ook altijd hoop houden, hoewel het niet altijd realistisch is. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.
  Ik heb afgelopen maandag te horen gekregen dat mijn zwangerschap voorbij is. Ik was 9 weken en bij 6 wkn is het gestopt met groeien. Het moet er nu nog uit, maar vooralsnog zijn er nog geen teken die erop wijzen dat dit snel gaat gebeuren.

  Ik wens je heel veel sterkte toe de komende dagen.

  Groetjes, Marijne

  #3446556 Quote

  hoi,

  dank je wel voor je lieve reactie. inderdaad een rotsituatie. ik durf bijna niet te hopen,maar toch doe je het ergens wel. vanmiddag om 2 uur zal ik duidelijkheid hebben.

  ik vind het erg vervelend voor je dat je zwangerschap is gestopt. kwam het onverwachts of wilden jullie graag zwanger worden?? hoe lang heb je de tijd gehad om het er vanzelf uit te laten komen???

  veel liefs

  #3446557 Quote

  hoi
  Als het goed is heb je nu inmiddels duidelijkheid.
  Ik snap je verwarring, heb dit zelf 2x meegemaakt. Met mijn eerste zwangerschap begon ik na 11 weken te vloeien. De huisarts vond de baarmoedermond er nog "zwanger" uitzien en besloot af te wachten. Na  een paar  dagen had ik mijn 1e  afspraak bij de verloskundige, en zij twijfelde en stuurde me door voor een echo. Dit om te bepalen of er nog sprake was van een zwangerschap. Helaas, op de echo was niets meer te zien. Ik heb zelf niets gemerkt van het verliezen van het vruchtje, waarschijnlijk was het óf al een tijdje niet meer in leven, óf was er sprake van een leeg vruchtzakje.
  Daarna heeft het 2 jaar geduurd voor ik weer zwanger was, maar deze zwangerschap verliep vlekkeloos.  
  Met de 3e zwangerschap had ik met 7 weken wat bloedverlies, en dit betekende gelukkig niets.

  Heel veel sterkte nog, ik zit voor je te duimen !

  liefs Melanie

  #3446558 Quote

  hoi melanie,

  dank je wel voor je reactie. ik ben blij voor je dat de andere 2 keren wel goed gingen. ik denk dat je toch wel geschrokken bent bij de 3e zwnagerschap,maar gelukkig kwam het goed.

  ik heb inmiddels iets meer duidelijkheid. ik ben (helaas) niet zwanger meer,maar dat had ik zelf ook neit verwacht. ze zei dat het er van binnen schoon uitziet en dat er niks is achtergebleven. maar het verklaard de pijn in me buik die ik nog steeds heb en de gevoelige borsten niet. omdat ze geen gynacologe was moest ik zelf woensdag ook nog contact opnemen met de arts om te kijken wat hij erover te zeggen had. en wat we met die buikpijn gaan doen. ik heb nu een stuk duidelijkheid,maar er ook een stuk onzekerheid voor terug gekregen. de afgelopen (bijna) 3 weken dacht ik dat het wel redelijk met me ging en dat ik zelf ook wist dat er niks meer zou zitten. ondanks dat kwam de klap toch hard aan en ben ik toch ook wel verdrietig. ik ben nog jong en nog alle tijd van de wereld. maar ondanks dat dit kindje niet gepland was was het wel heel erg gewenst geweest.ondanks dat het een vroege miskraam was zie ik het op de een of andere manier nu toch als me eerste kindje. ik weetniet goed hoe ik het uit moet leggen. ik hoop dat je snapt wat ik bedoel.

  veel liefs

  #3446559 Quote

  hoi Dolfijn,
  Vervelend voor je dat het toch niet goed bleek te zijn. En ik begrijp goed hoe je je voelt. Ik heb ook geen verklaring voor je klachten, misschien een kwestie van hormonen ?
  Dat je nog jong bent is wel een voordeel, maar daarom mag je wel verdrietig zijn om het verlies van dit kindje, ookal was het nog heel pril. Ik heb ook heel lang verdriet erom gehad, en soms nog, voel me toch moeder van 3 kindjes. Maar besef inmiddels ook dat als de 1e zwangerschap goed was gegaan, de 2 fantastische meiden die ik  nu heb er waarschijnlijk niet waren geweest. Snap ook dat jij dat nu nog absoluut niet zo kan voelen.

  Heel veel sterkte met het verwerken en als je nog vragen hebt, stel ze gerust.

  Lieve groetjes van Melanie

  Lees ook: Miskraam: als je zwangerschap anders loopt
  #3446560 Quote

  hoi melanie,

  ik snap heel goed wat je bedoeld. tuurlijk zijn we verdrietig,maar ik ben ook heel realistisch en ik weet dat ik nog jong ben en dus ook nog zat kansen zal krijgen. me vriend is een stuk ouder als wat ik ben en die had dus onwijs graag papa willen worden. vandaar dat we er nu dus ook bewust voor gaan. maar miskramen komen bij mijin de familie voor en dat maakt me nu dus wel iets onzekerder. ik denk dat dat bij een volgende zwangerschap wel een punt zal zijn,waardoor ik erg voorzichtig zou worden. maar zover zijn we nog niet. eerst dit eens en dan zien we wel verder. in ieder geval bedankt voor je antwoorden.

  veel liefs

  #3446585 Quote

  Hoi Dolfijn889!

  Wat een toestand!
  Ik heb hetzelfde meegemaakt; Nadat mijn zoontje levenloos geboren is, wilde ik zo snel mogelijk weer zwanger zijn, en na 4 maanden was het zover.
  Maar met 6 weken begon ik te vloeien, huisarts zei dat de baarmoedermond nog goed gesloten was, dus dat het waarschijnlijk een innestelingsbloeding was.
  Wij gerustgesteld, maar in het weekend dat volgde, werd de bloeding steeds heviger.
  Dinsdags moest ik toch naar de gynaecoloog, vanwege mijn geschiedenis, en die maakte een echo.
  Nee hoor, je hebt een miskraam gehad, de baarmoeder is mooi schoon!
  Ik had het vruchtje nog niet verloren, dat wist ik zeker!
  Met 6 weken is dat al zo groot, dat ik het met het blote oog gezien zou moeten hebben.
  En ja hoor, 3 dagen later verlies ik pas de vrucht.
  Ze kunnen niet alles zien op de echo, en vooral niet in zo'n vroeg stadium, omdat er nog geen vruchtwater is, en geen botstructuur.
  Je moet dus niet schrikken, als je opeens een vreemd boonvormig klompje verliest, dat is de vrucht, en het kan best, dat je die ook nog niet verloren bent.

  Veel sterkte!
  Groetjes mamarovileur (Nicole)

  #3446586 Quote

  hoi nicole,

  dat lijkt me ook heel erg. als je eerst een vroeggeboorte meemaakt en dan een miskraam. willen jullie het nog verder proberen of niet????

  ik heb na me miskraam neit meer gevloeid. en ben nu dus 3 dagen overtijd. vandaag een test gedaan maar die was negatief. zegt niks want dat waren me vorige ook en toen was ik ook zwanger. als er niks veranderd doe ik er volgende week nog een. maar ik weet zelf niet of ik het vruchtje verloren ben. volgens de arts zag het er verder van binnen mooi schoon uit. maar stel je betn het vruchtje nog niet verloren,word je dan ook niet ongesteld????? ik weet dat me menstruatie van de regel kan zijn nu,maar stiekem hop ik toch dat het raak is.

  veel liefs dolfijn (angela)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct