Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bedankt voor alle berichten. Justin is inmiddels geboren.

 • Auteur
  Berichten
 • #1693430

  Hallo lieve meiden,

  Ontzettend bedankt voor alle geweldig lieve en hulpvolle berichten.

  Afgelopen zondag, 9 januari, is mijn vriendin bevallen van een zoon. Zij hebben hem Justin Robbin genoemd. Het was een zware bevalling, uiteraard mentaal, maar ook zeker fysiek (49 uur lang). Justin woog maar lieft 4120 gram! Een flinkerd.

  Ik ben zondagavond bij haar geweest en heb Justin mogen zien. Ik heb zijn handje en voetje in mijn handen gehad. Meer dan dat was niet mogelijk, maar het is goed zo. Het was een prachtig knulletje.

  Gisteren heb ik haar en Justin  samen met haar  vriend en schoonvader naar huis gebracht. Justin is nu dus ook thuis.

  Donderdag (morgen) is de begrafenis. Mijn vriendin is op dit moment nog rustig. Ik denk dat ze gewoon nog niet terug op aarde is. Ze gaat morgen zelfs proberen te spreken op de begrafenis. Pfffff, echt heftig.

  Ik heb haar inmiddels een ingelijste foto gegeven van Justin en ik bewaar de doos voor volgende week. Ze weet al wel dat ze 'm krijgt. Met de foto (ik had 'm  zwart/wit af laten drukken) was ze heel erg blij. Dus dat is fijn. Ik heb ook een dagboekje voor haar bijgehouden omdat ze misschien  gebeurtenissen 'kwijt' is. Ook daar was ze blij mee. Bedankt voor jullie tips en aanbevelingen.

  Nogmaals bedankt voor alle lieve berichten, dat steunt mij (en uiteindelijk mijn vriendin) enorm. Echt bedankt. Ik zal haar steunen.

  Liefs, Ruby

  #3446647 Quote

  Hoi Ruby,

  Fijn dat je nog even weer van je hebt laten horen, jullie zijn veel in mijn gedachten geweest.

  Ik wil je even heel veel sterkte toewensen vandaag op de begrafenis. En je vriendin en haar familie natuurlijk ook heel veel sterkte toegewenst.

  Ik denk aan jullie

  Wat een mooie naam is Justin trouwens

  Mijn zoontje heeft de naam Julian gekregen

  Liefs van Mira

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct