Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

bijna 38 weken ging het ook mis.

 • Auteur
  Berichten
 • #1693433

  Hallo

  Dit is eigenlijk mijn 3de zwangerschap,vorig jaar 2 keer een miskraam gehad en weer vrij snel zwanger geraakt,maar ook de derde ging het fout.
  Ik was bijna 38 weken zwanger en ging het ook mis.Ik vind het moeilijk om te schrijven,maar mijn verhaal staat op zwanger zijn ,daar kunnen jullie het lezen.
  Ik ben bevallen van een meisje ( Anouk) is haar naam.
  Ik weet ff niet meer wat ik moet zeggen,Kan alleen maar .

  Groetjes Peggy.

  #3446652 Quote

  Oh, meid… wat een verdriet…. daar word ik stil van….

  liefs Ilja

  #3446653 Quote

  halo kinderwensik voel heel erg met je mee en dat verdrit zal nog wel een poosje blijven ik ben in nov 2005 mijn meisje kyara verlooren bij 40 weeken en 3 daagen meisje ik wil je aleen heel vl sterkte toe wensen een knuf van mij jolanda

  #3446654 Quote

  Hallo kinderwens,

  Stil word ik ervan, heb er geen woorden voor….Dat je je kindje op het eind moet verliezen. Ik ken het gevoel, helaas. Ik wil je heel veel sterkte wensen en ik hoop dat je lieve mensen om je heen hebt di er voor je zijn.

  Liefs, Marlise.

  #3446658 Quote

  Lieve kinderwens,

  Ik wilde je alleen maar even een virtuele knuffel geven en je veel sterkte wensen!

  Deetje

  #3446660 Quote

  Lieve Peggy,

  Er zijn geen woorden voor wat je is overkomen. Ik wil je heel veel sterkte, troost en liefde toewensen voor de komende tijd.

  Janneke

  Lees ook: Miskraam: als je zwangerschap anders loopt
  #3446668 Quote

  Lieve Peggy, wat verschrikkelijk, eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Een heel dikke knuffel en veel liefs, ook voor de mensen om je heen. Liefs Loes

  #3446675 Quote

  Hoi kinderwens!
  Ik weet hoe je je moet voelen. Heb zelf namelijk met 40 wkn in Maart vorig jaar mijn zoontje verloren. Het verdriet is nog sterk aanwezig, maar omdat ik nu weer zwanger ben heb ik wel weer iets moois om naar uit te kijken…`wat wel spannend is, natuurlijk! Ik hoop dat ook jij het geluk gaat vinden en een heel mooi gezinnetje krijgt. Geloof in de toekomst..Eens zal de zon weer gaan schijnen! En jouw meisje zal altijd een warm plekje in jouw hart innemen. Veel sterkte!!!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct