Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

vraag over herstel

 • Auteur
  Berichten
 • #1693481

  hallo,

  Een dikke maand terug is helaas onze zwangerschap van 17 wkn misgegaan (ontstaan door IVF/ICSI);
  (2-ling zwangerschap; vruchtje 1 is met 10 wkn "overleden", daarna heeft dit vruchtje de baarmoeder desdanig geirriteerd waardoor het gezonde vruchtje met 17 wkn er letterlijk uit werd gepest..)
  Nadien ben ik gelijk gecurateerd.

  Mijn vraag nu is hoelang het ca duurt voordat mijn zwangerschaps buikje weggaat..ik weet dat ik geduld moet hebben, maar ik ben best slank..en het buikje is gewoon aanwezig..
  Ik weet dat mijn cyclus verder al weer op gang is gegaan..14 dagen na de bevalling heb ik via de echo gezien dat er alweer 2 folikels op springen stonden.
  En wanneer is t zwangerschaps hormoon uit mijn lichaam??

  Het maakt misschien niet zoveel uit, het zal allemaal zijn tijd wel moeten hebben..en dat geef ik het ook wel..maar ik vind het eigenlijk best lastig dat ik er nog zo aan wordt herinnerd..oude kleding enzo kan ik nog niet aan.Het is zo'n zuur idee..

  #3446945 Quote

  Hallo.

  Ik heb mijn kindje bij 38 weken verloren.
  Maar mijn herstel ging vrij snel.
  Na vier dagen zat mijn baarmoeder al op de goede plek, en na een week kon ik mijn eigen kleren weer aan.Heb hier en daar wat tegen slagen gehad.Ik ben op 5 januari bevallen van een dochter.Mijn bevalling heeft een uurtje geduurt,zonder ingeknipt of in geschuurt,alleen de placenta kwam er niet uit , dus ik werd gecurreteerd.Mijn placenta zat zo vast die hebben ze met de hand er uit getrokken.En ik bleef maar vloeien.Op 7 maart ben ik weer gecurreteerd omdat er nog wat placenta resten in zaten wat is gaan verkalken. Maar het herstel is bij iedereen anders.

  Groetjes peggy *mama van anouk*

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct