Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

7 NOD & MAP

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker628975
  Bijdrager
  #10371052

  haai iedereen. 

  3 oktober heb ik seks gehad met een scharrel. Ik heb toen de morning-afterpil ingenomen.  Ik werd de volgende dag al ongesteld van 4 t/m 13 oktober.

  Mijn vruchtbare periode stond op 14 t/m 19 oktober. Dont judge please maar mijn ex kwam weer langs. Wij hebben 21&22 oktober seks met elkaar gehad. Onveilig. Zingend de kerk uit. 25e weer met mijn scharrel. Hij is niet gekomen. Ik kon niet doorgaan. Vervolgens weer 29,30 en 1 november weer met mijn ex geweest. 

  alle dagen hebben ik en mijn ex onveilig seks gehad. Zingend de kerk uit. Volgens de app “mijn kalender” na mijn vruchtbare periode. 

  nu ben ik 7 dagen NOD. Zwangerschaptest negatief. Bij het douchen vanochtend iets wits/doorzichtig uit mn tepel. 

  kan ik zwanger zijn of is mijn lichaam helemaal ontregeld van de morning-afterpil die ik vòòr ongesteldheid heb ingenomen?


  CvdLB
  Bijdrager
  #10371056 Quote

  Als je zwangerschapstest negatief is op 7 dagen nadat je eigenlijk ongesteld had moeten worden, dan kun je ervan uit gaan dat je niet zwanger bent. Is je cyclus wel regelmatig? Anders weet je niet zeker dat je al 7 dagen over tijd bent, wat de situatie anders zou kunnen maken.

  Ik zou je wel adviseren om het veilig te gaan doen, zowel voor Soa’s als voor een eventuele zwangerschap. Pil/spiraal/nuvaring en condoom?

  Succes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct