Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

7 Weken Zwanger Vandaag Niet Misselijk

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10534134

  Hoi allemaal,

   

  ik ben vandaag 7 weken zwanger en heb donderdag mijn eerste echo. Gister moest ik jog 2 keer overgeven en vandaag ben ik helemaal niet misselijk. Wel als ik te lang niet eet. Probeer niet meteen te veel te eten omdat ik nu niet misselijk ben. Het kan misschien er ook aan liggen dat ik moet oppassen op een vierjarige en dertienjarige dat ik gewoon nu veel afleiding heb. Ik heb wel veel last van vermoeidheid en me onderrug/bekken. Toch ben ik ongerust omdat die misselijkheid zo opeens weg is. Wie herkent dit? Moet ik de vk al bellen of even wachten tot donderdag. Maak me zo’n zorgen of er wel een hartje klopt. Twee dames in mijn omgeving hebben al  meegemaakt dat er geen hartje klopte met 8 weken dus ik ben bang…


  Babyboy
  Bijdrager
  #10534151 Quote

  Ik begrijp heel goed dat je je zorgen maakt. Ik had eerst geen klachten. Toen 2 dagen spuugmisselijk en toen ineens geen klachten meer gehad tot ongeveer 18 weken . De verloskundige heeft me toen uitgelegd dat de klachten niet samen hangen met hoe goed het gaat met de baby. Misschien inderdaad dat het oppassen je wat afleid en je daardoor wat meer ontspand en dus iets beter voelt.
  Ik begrijp dat je angst hebt door de gebeurtenissen in je omgeving maar probeer je te bedenken dat dit jou zwangerschap is en dat jij voor het zelfde geld een succes verhaal bent.
  Die kans is even groot 😉.
  Mocht je je zorgen blijven maken kun je nog contact opnemen met de verloskundige en die met haar bespreken.


  RS
  Bijdrager
  #10534164 Quote

  Hee babyboy,

  Dankjewel voor je reactie dit stelt me wel gerust. Ik moet ook gewoon op mijn eigen lichaam vertrouwen en ben blij dat ik overmorgen eindelijk naar vk mag. Ergens snap ik ook niet waarom ik de misselijkheid mis😂 bedankt voor je reactie. Ben blij dat ik niet de enigste ben. Ik ga gewoon voor dat succes verhaal!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct