Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

7dpo positief getest kan dit?

 • Auteur
  Berichten

 • Oktobermams
  Bijdrager
  #10163974

  Goedemiddag iedereen,

  Vrijdag is mijn NOD, nu heb ik vorige week positief getest (dit met 3 weken precies), het was een duidelijke streep! 2 dagen later heb ik weer een test gedaan deze streep was iets donkerder maar niet heel veel.

  Ondertussen ben ik hopelijk 3 weken 4 dagen zwanger. Ik ga morgen weer een test er tegen aan gooien. Ben hier namelijk hartstikke onzeker door. Durf niet blij te zijn.

  Is er iemand die ook zo vroeg positief heeft getest en waarbij het allemaal goed is gegaan? Wat waren jullie symptomen toen?

  Ik had vorige week zaterdag last van mijn borsten, deze zijn nu wat voller maar het doet geen pijn meer.. is dit normaal?

   

   


  Nvb
  Bijdrager
  #10164020 Quote

  Een streep is een streep. Ik zou de verloskundige bellen om een eerste afspraak  te maken. Je hcg heeft ervoor gezorgd dat je een positieve test hebt gehad, 2 zelfs al! Als je echt onzeker bent zou ik de huisarts bellen en vragen of er een bloedtest gedaan kan worden.

  Als ik het zo lees mag ik je feliciteren! 😍 


  JomieJW
  Bijdrager
  #10164026 Quote

  Hoihoi,

  Hier nog iemand die met 3 weken al positief getest heeft. Ik voelde me overduidelijk anders, ik had al een paar dagen het idee dat ik ongesteld moest worden, maar mijn menstruatie zette niet door. Doordat ik dit herkende van mijn vorige zwangerschap heb ik daarom al vroeg een test gedaan. Daarnaast was ik af en toe misselijk en deden mijn borsten zeer. Symptomen komen en gaan, dus als het de ene dag (of het ene moment) minder is dan een andere dag, dat is normaal. Je hormonen schommelen nog een beetje en je lichaam probeert hier op haar manier mee om te gaan.

  Ik ben op het moment 11+2 zwanger en tot nu toe gaat alles goed met de kleine. Afgelopen weekend hebben we thuis het hartje zelfs al kunnen horen (normaal kan dit pas vanaf 12 weken ongeveer) en vanmiddag hebben we de termijnecho.

  Je kunt eventueel een Clear Blue test er tegenaan gooien, die gaf bij mij toen al mooi 1-2 weken aan (dus tussen 3 en 4 weken). Dan weet je in ieder geval in welke week je zit. Deze is wel iets minder gevoelig, dus ben niet meteen in paniek als deze niet positief uitslaat. Ik had bij mijn vorige zwangerschap meteen heel veel hormonen in mijn lichaam en blijkbaar bij deze zwangerschap ook, waardoor ik al zo snel positief testte. 😉 Ik hoop voor je dat alles gewoon goed blijft gaan!


  JomieJW
  Bijdrager
  #10164027 Quote

  P.S. Ik heb nog een clear blue gedaan op de dag dat ik dacht 4 weken te zijn. Bleek bij mij te kloppen, dus aan de hand hiervan wist ik dan ook meteen wanneer ik elke keer een week verder was 😉


  Oktobermams
  Bijdrager
  #10164041 Quote

  @ NvB ik heb de verloskundige gebeld en een afspraak gepland maar pas 22 februari. Omdat ik dan 6 weken zwanger zou zijn en dan een hartactie zou moeten zijn. Nu zou het niet veel zin hebben.  En inderdaad ik ga denk een bloedtest doen! Bedankt voor de tip. 

   

   

  @ JamieJW lijkt mijn verhaal wel. Ik voelde me idd heel anders dat ik dacht nu is het raak! Bedankt voor je bericht, ben nu een beetje gerust gesteld. Ik heb de action early zwangerschapstest gebruikt en ga in een van deze dagen de clearblue gebruiken!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct