Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

8 weken zwanger en symptomen weg

 • Auteur
  Berichten

 • Lynn Seyy
  Bijdrager
  #10223660

  Goedemorgen allemaal..

  ik plaats nu voor het eerst een berichtje hier en hoop op een aantal reacties. Ik maak me namelijk nogal zorgen omdat ik nu 8 weken zwanger ben en al mijn symptomen lijken verdwenen te zijn! Ik was misselijk, had gevoelige borsten en was heel erg moe.. sinds gister lijkt dit allemaal over. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben zwanger na ruim 3 jaar ivf dus misschien een beetje over bezorgd en wil daarom niet meteen de gyn. Bellen maar zou wel graag even gerust gesteld willen worden. Vorige week hebben we met 7 weken wel een mooi kloppen hartje gezien! 

   

  Liefs

  #10223662 Quote

  Hoi, 

  Dat hoeft helemaal niks te betekenen hoor. Ik heb helemaal geen symptomen gehad..en ben inmiddels bijna 24 weken zwanger. Geniet er maar even van. Want ze kunnen ook zo weer terug komen. 

  Groetjes

  #10223663 Quote

  Hoi, 

  Dat hoeft helemaal niks te betekenen hoor. Ik heb helemaal geen symptomen gehad..en ben inmiddels bijna 24 weken zwanger. Geniet er maar even van. Want ze kunnen ook zo weer terug komen. 

  Groetjes

  #10223665 Quote

  Hoi, Heb hetzelfde gehad. Tot een week of 8 allerlei symptomen en daarna werd het ineens minder. Bleek allemaal goed te gaan en inmiddels 35 weken zwanger!

   


  Lynn Seyy
  Bijdrager
  #10223667 Quote

  Oh dat is een geruststelling! Dankjewel 

  #10223695 Quote

  Hi,

  Ik ben nu ook 8 weken en bij mij zijm ze ook ineens weg. Ik ben ook aan het twijfelen. De vk zei tegeb mij dat het kan. Ik heb nog wel gevoelige borsten. 

  Lees ook: Herken jij deze 10 veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes ook?

  LieveSam
  Bijdrager
  #10248689 Quote

  Hoi lynn sey,

  Mag ik vragen hoe het verder met je gegaan is? Ik zie dat dit topic van afgelopen juli is en ik heb echt werkelijk exact het zelfde als jij.

  Hoop eigenlijk op een geruststellend antwoord.

   

  Liefs,


  Daan’tje
  Bijdrager
  #10249969 Quote

  Hee! Morgen 11 weken hiero en sinds begin 10de week ook opeens symptoomloos door het leven.

  Wel hoofdpijn vandaag.. dus ik maak me ook zorgen…

  Herkenbaar voor iemand?


  Lynn Seyy
  Bijdrager
  #10250099 Quote

  Hoi! Ik zie dat er nog wat reacties zijn gekomen.. met mij gaat het heel goed ben inmiddels 19 weken zwanger en ons meisje is van top tot teen goed gekeurd met de 20 weken echo afgelopen week! De symptomen kwamen na een aantal dagen ook gewoon weer terug. Over het algemeen had ik niet veel symptomen dus dat zorgde bij mij ook wel voor extra spanning aangezien we 4 jaar op deze zwangerschap hebben moeten wachten. Maar alles is dus helemaal goed 🙂

  liefs 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct