Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

ik ben nog zoooo moe

 • Auteur
  Berichten
 • #1883559

  echt ongelovelijk maar ik trek niet bij sinds de bevalling. Ik ben doodmoe. Ik probeer tussen de voedingen door te gaan liggen, maar ik denk dat mijn kleine mannetje dat aanvoelt en ik ben dan altijd verzekerd van een huilbui. Mijn man doet de late voeding en de nachtvoeding omdat ik het anders helemaal niet meer trek maar ik vindt het zo rot voor hem want hij moet gewoon weer werken natuurlijk.
  Pffff ik ben echt toe aan een slaapje i.p.v. een hazeslaapje waar ik niet van uitrust…

  nou, moest het even van me afschrijven hoor….

  liefs
  di silva

  #3645159 Quote

  Hoi,

  Je bnt niet te enige hoor…
  Ik heb hier hetzelfde..
  Het liefst zou ik smiddags ook een dutje willen doen maar die meid van ons voelt dat ook aan..hahaha
  Of als ik net even iets wil gaan eten…blehhhhhhh (jank)
  Ze doen het erom.

  Gelukkig slaapt ze al beetje door snacht en als ze rond 6/7 uur de fles heeft gehad leg ik haar terug in bed en kan ik uitslapen. dat scheelt gelukkig.
  Ik vind het gewoon vervelend dat ze juist wakker is op tijden dat ik net iets voor mezelf wil doen, en dat is vooral tijdens het eten.

  groetjes Elise.

  #3645200 Quote

  Hier nog een hoor.
  Meneer (nu bijna 6 weken) krijgt om 23.00 de fles van mijn vriend zodat ik naar bed kan. Vervolgens komt hij vrolijk rond 3.00 uur, dat gaat dan nog wel. En dan komt ie om 5.00 of 6.00 uur weer…….aaaiii….en die trek ik dan heel slecht.
  Ben echt gebroken sochtends. En inderdaad smiddags slapen gaat ook niet echt want als je net ligt gaat inderdaad die sirene weer af. Of het lukt niet omdat je 'op commando' moet slapen. En dan ligt ik alleen maar te denken: 'nog twee uurtjes, nog een uurtje etc'.
  Moe, moe en nog eens moe……
  Gek dat niemand je daar op voorbereid. Heel die zwangerschap heb ik eigenlijk alleen maar tot aan de bevalling gedacht.
  Hoe het daarna zou zijn heb ik totaal niet bij stil gestaan….stom he!?

  Maar ik had het er gister met mijn vriend over….wij denken dat dit nog wel eens heel lang zou kunnen gaan duren. Heb echt niet het idee dat hij snel doorgaat slapen…helaas.
  Dus ik stel me daar maar op in, dan kan het alleen maar mee vallen.

  Maar ik vind het wel heftig allemaal (die gebroken nachten dan he…) en inderdaad het feit dat alles wat je tussendoor doet voor je zelf nu elk moment onderbroken kan worden door je kindje. Alles heeft ineens een eindtijd gekregen. Ook dat weet je pas hoe dat echt is als je het zelf ervaart.

  Maar ik moet zeggen dat ondanks dit gezeik ik mijn ventje wel heel leuk vind (wist van te voren ook niet wat ik me daarbij moest voorstellen. Ben niet echt een baby mens), maar ik vind het veel leuker dan verwacht!

  En even van me afschrijven helpt!!

  Sterkte ermee dames!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct