Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878033 Weet Het Ff Niet Meer

 • Auteur
  Berichten
 • #1884035

  ik zal het uitleggen. het heeft niets met jr te maken maar het volgende is gebeurd.

  oude vrienden ( nu meer vage    kennissen ) kwam ik tegen op de markt. op zich niets mis mee maar ten eerste krijg ik nog 30 euro van hun. ten 2de is er iets gebeurd ( waar ik de oorzaak zogezegd van zou zijn ) wat ik dus niets van af weet. ja ik ben recht voor z'n raap maar schijnbaar heb ik dus iets gezegd wat bij hem in het verkeerde keelgat is gevallen.

  maar wat het dus is wordt niet gezegd. en daar kan ik niet tegen want hij reargeerd het op Cor af terwijl het voor mij bedoeld is.
  Ik denk dat hij dan weet dat hij minder harde antwoord krijgt dan van mij.

  maar ik heb gezegd alles wat ik verkeerd heb gedaan in zijn ogen oke maar hij kan toch wel contact met Cor houden? hij wilde peetoom worden maar is nooit geweest. is dit stank voor dank??? zo voelt het wel.

  Daar had zij geen atwoord op.

  maar wat vinden jullie??? moet ik nou wel of niet de deur weer open zetten als tie binnen wil komen??

  #3648113 Quote

  Ja dit is wel een moeilijke situatie vind ik. Hoe denkt Cor erover? Want als hij het niet ziet zitten.. ja dan houdt het al vlug op. En wat heb je dan gedaan dat hun zo erg fout vinden. Lullig als ze dat niet zeggen want misschien heb jij het zo helemaal niet bedoeld. En nu weet je echt niet wat er is?… Of heb je wel een vaag vermoeden?? Dan moet je bij jezelf afvragen wat je ermee wil doen.. vind het moeilijk om er een antwoord op te geven. Ik denk zelf dat ik zou zeggen 'nee laat maar'.. mede door die 30 euro.. een klein bedrag om even terug te betalen lijkt mij. Maar van de andere kant.. als het eerst goede vrienden waren… moeilijk. Hoop dat je betere tips krijgt als dit.

  Groetjes Kirsten

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct