Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878066 Wat Een Schatten

 • Auteur
  Berichten
 • #1884068

  Hoi allemaal,

  Ik reageer niet veel, maar lees wel elke dag even alle topics.

  Ben zo trots op mijn kleine meiden. Renske is  nu 8 weken. Gisteravond had ik haar om half elf de laatste bv gegeven en vanmorgen om half negen lag ze nog te slapen. Ben haar toen maar wakker wezen maken. Vanaf haar 2e week sliep ze al aardig door. Af en toe komt ze om vijf uur, maar de meeste tijd om zes uur/half zeven. Echt heerlijk. Gister zijn we naar het cb geweest en daar waren ze heel trots op haar, want ze is al heel sterk en kan goed haar hoofd rechtop houden als ze zit. Verder heb ik haar vandaag nog niet horen huilen, want als ze wakker is, is ze vrolijk en lacht de hele tijd. Ooh af en toe kan ik haar echt op vreten. Zo lief.

  Gister was het toch al een hele leuke dag voor mij, want gistermorgen fietste mijn andere dochtertje van 3,4 jaar ineens weg op de fiets zonder zijwieltjes dus gister was ik erg trots op mijn 2 kleine meiden en nog steeds natuurlijk.

  Wou mijn trotse gevoel even delen met jullie.

  #3648242 Quote

  Sorry per ongeluk 2 keer dezelfde topic geplaatst. Dacht dat hij het niet gedaan had dus klikte nog een keer op plaats bericht.

  #3648261 Quote

  Heerlijk die 2 supermeiden, terecht ben je supertrots.

  Groetjes Marina

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct