Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878081 Huiltje In Slaap

 • Auteur
  Berichten
 • #1884083

  Het was me al een paar keer opgevallen maar nu dus weer. Tyche slaapt lekker en ineens een heel zielig huiltje… en dan weer stil. Hebben jullie kindjes dit ook??
  En wat zou het zijn… een krampje (dit idee heb ik niet) of een droom??? of…??

  #3648395 Quote

  Ik heb gelezen als ze huilen in hun slaap, dat het een teken  kan zijn  dat ze in een diepe slaap gaan.

  Liefs Ilse en Danique

  #3648328 Quote

  Lotte heeft dat ook, dan ga ik kijken boven en dan ligt ze nog heerlijk te slapen.
  Ik denk ook niet dat het darmkrampjes zijn, want daar heeft ze voor de rest ook geen last van. Misschien doen ze het wel per ongeluk onbewust ofzo dat ze zo diep in slaap zijn. Ik heb geen idee, maar vind het wel schattig.

  Liefs Lilian

  #3648329 Quote

  ja ziet er idd schattig uit alleen het klinkt zo zielig hihi. echt ook zo'n pruillipje erbij.

  #3648331 Quote

  Ja dat klopt echt lief, misschien zijn ze wel echt aan het dromen, ik bedoel hun moeten toch ook alle indrukken verwerken en dat zijn er volgens mij nogal veel als je zo klein bent.

  #3648334 Quote

  Hier nog een.
  Alleen ik vind het niet zo lief. Meneer ligt elke nacht te woelen, te kreunen, te steunen en te huilen. 9 van de 10 keer ligt hij gewoon, welliswaar erg onrustig, te pitten.
  Meestal helpt een speentje of aai over zijn bol wel.
  Als we hem laten mekkeren word hij uiteindelijk toch wel  echt wakker.

  En zo gaat het dus elke nacht. De ene keer iets erger dan de andere keer.

  Heb geen idee wat ik hier aan kan doen….erg vermoeiend is het wel vind ik.

  Iemand tips?

  ps. misschien zijn het wel krampjes want daar heeft ie opzich wel wat last van volgens mij.

  ps.2 hij is nu bijna 11 weken oud.

  #3648337 Quote

  Misschien een idee om het bedje wat strakker op te maken.
  Lotte die is altijd heel erg druk met armen en benen, maar nu maak ik het bedje heel strak op met de handjes naar beneden en dekentje tot onder haar kin.
  Kan ze d'r eigen niet wakker slaan en ze slaapt sneller.

  #3648339 Quote

  Hij heeft een tijdje in de bakerzak geslapen. Inmiddels ligt hij in zijn gewone slaapzak, omdat hij het lekker vindt om op zijn handjes te sabbelen en met zijn armen helemaal omhoog (lang uitgestrekt…haha).
  Als ik hem ook nog instop met een lakentje dan heeft hij binnen no-time zichzelf er onderuit gewurmt….dus dat schiet helaas niet echt op.

  We zouden natuurlijk nog het echte inbakeren kunnen proberen, maar dat doe ik liever niet. Heb het idee dat ie dat echt vreselijk vind en je moet het dan toch ook weer afleren.

  ps. hij gaat wel al heel vroeg naar bed +/- 18.30 en slaapt dan wel heel diep en rustig totdat wij hem wakker maken om 23.00. Pas diep in de nacht (na 1.00 uur) begint de ellende….ook vreemd dus.

  #3648341 Quote

  Lotte die krijgt haar armen er ook uit hoor, die sabbelt ook altijd op haar handjes, maar ze heeft een rustige start. Wij maken haar ook altijd wakker al er 4 tussen de voeding zit. Ze slaapt dus overdag nooit langer dan 2,5 a 3 uur. Ze krijgt altijd om 6 uur de fles en dan maak ik haar 's avonds altijd wakker voor de laatste fles uiterlijk half 11 anders heeft ze denk ik genoeg geslapen en wil ze 's nachts niet meer.
  Overdag is ze meestal niet langer dan 1 uur beneden (incl. voeding) zodra ze begint te gapen of in de oogjes wrijft ga ik naar boven en verschoon haar luier en leg haar wakker in bed, meestal huilt ze even maar weet dat ze moet slapen en gaat ze ook slapen.
  Als ze tussendoor wakker wordt en een beetje huilt maar niet dramatisch laat ik haar liggen en valt ze vanzelf weer in slaap.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct