Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878122 Vloeien

 • Auteur
  Berichten
 • #1884124

  Vraagje: nu (5 weken na de bevalling) vloei ik nog steeds. Ik weet dat het met borstvoeding (wat ik geef) wel tot 6 weken kan duren, maar vind het ondertussen behoorlijk lang duren, word er een beetje moe van….

  Hoe is dit bij jullie????

  Groetjes,
  Patty (mv Nynke)

  #3648553 Quote

  Zeven weken geleden ben ik bevallen van mijn dochter. Ik heb tot vijf weken na de bevalling nog echt gevloeid en vloei nu nog steeds een heel klein beetje. Het is overigens niet meer dan bij normale afscheiding, maar dan met een kleurtje zeg maar. Ik vroeg mij inderdaad ook af of dit nog lang gaat duren en normaal is.  

  #3648568 Quote

  Hoi,
  Ik heb tot 6 weken na de bevalling gevloeid. Het kan ook zijn dat het vloeien ineens weer erger wordt doordat je weer gaat menstrueren (alhoewel bij bv geloof ik niet). Dan loopt het zeg maar in elkaar over, oppassen dus allemaal als je weer gaat vrijen (ook zo leuk dat de verloskundige dat meteen na de bevalling aan  je duidelijk maakt, alsof je hoofd er dan alweer na staat……). Het gaat in elk geval echt binnenkort wel over, sterkte ermee!

  #3648576 Quote

  Hoi,

  Ik heb ongeveer tot 6 weken na de bevalling gevloeid. Daarna elke keer
  nog een klein beetje. Ik heb er nu eigenlijk 1 week geen last meer van
  en Jamie is nu 8 weken oud. Ongesteld ben ik nog niet geweest, maar ben
  ondertussen ook al weer begonnen met de pil.

  Groetjes Natasja

  #3648588 Quote

  ik ben 4 weken geleden bevallen.ik vloei nu nog nauwelijks.kan het af met een inlegkruisje.na twee weken was dat bij mij al zo.na de eerste week werdt het al een stuk minder.nu maar wachten op ongesteld worden…groetjes piewie.

  #3648630 Quote

  Bedankt! Gelukkig ben ik niet de enige die er zo lang last van heeft.
  Gelukkig wordt het steeds minder en gaat het al richting "oud bruin" om het zo maar te zeggen.

  Met de BV kan het wel even duren  volgens mij voordat je weer ongesteld wordt, bij een vriendin duurde het zelfs een half jaar. Dus dat wachten we dan maar weer af!

  Groetjes!
  Patty

  #3648641 Quote

  hey hallo,

  mijn dochtertje is bijna 9 weken jong en ik ben ondertussen al 2 keer ongesteld geweest . Ik heb ongeveer 2 a 3 weken last gehad van het vloeien v/d bevalling. Ik geef fles voeding dus dat kan er mee te maken hebben. of niet natuurlijk.

  Het goede nieuws is…. het gaat echt wel over

  groetjes guppie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct