Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878125 Aardbeienvlek

 • Auteur
  Berichten
 • #1884127

  Zijn er hier meer moeders waarvan het kindje een of meerdere aardbeienvlekken heeft. Mijn dochtertje van bijna zeven weken heeft er eentje op haar hoofd, eentje op haar onderrug en eentje op haar billen. Die op haar voorhoofd was een paar dagen na de geboorte een heel klein licht vlekje, dit is inmiddels uitgegroeid tot een grote rode stip die ook boller is geworden.

  #3648555 Quote

  Hoi! Ja, onze dochter (2,5 jr) heeft ook een aardbeienvlek. Op haar rechter schouderblad. Een paar weken na haar geboorte is ie gestopt met groeien en nu maar wachten tot ie wegtrekt. Duurt een jaar of 5 à 6, zegt men.

  Groetjes!

  #3648560 Quote

  Hoi,

  Tess, nu 8wk, heeft ook een grote aardbijenvlek bij haar oor en in haar nek, zijn eigenlijk 4 vlekken bij elkaar. Ze groeien nog steeds, ik hoop maar dat ze niet super groot gaan worden. Moet nog langs de   dermatoloog om ze te laten checken, maar de wachtlijsten zijn zo lang!!! Wordt jij ook zo gek van die vragen wat is dat???

  Groetjes Nands

  #3648583 Quote

  Onze oudste van bijna twee heeft er 1 op haar rug, maar die is niet
  heel groot geworden. Zit er nog steeds maar is wel kleiner geworden.

  #3648590 Quote

  Je krijgt inderdaad diverse reacties van mensen. Het valt me wel op dat veel mensen wel weten wat het is. Als ik het zo hoor zijn er toch best veel kindjes die een aardbeienvlek hebben of hebben gehad. Op de site http://www.hemangioom.nl staat veel informatie over aardbeienvlekken. De site is gemaakt door ouders van een kindje dat een erg extreme vorm heeft.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct