Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878365 Even Een Vraagje Over De Mannen

 • Auteur
  Berichten
 • #1884367

  Hoi dames

  Ik had een vraagje nou eigenlijk gewoon nieuwsgierig wat doen jullie mannen thuis ?
  zijn ze verandert sinds de kleine in huis is

  liefs mama van joey

  #3649990 Quote

  hoi Tessa

  als mij man thuis komt pak die gelijk die kleine en savond's wil hij hem in badje doen omdat die overdag veel aan het werk is dus zodra hij thuis is wilt die hem echt met die kleine doorbrengen (en met mij natuurlijk )   maar had het niet zo verwacht ben echt trost op hem

  liefs Brenda

  #3649997 Quote

  hallo
  nau als ik jullie verhaaltjes lees krijg ik het een beetje moeilijk hoor want mijn man doet niet zo veel met onze zoon.
  ik geef alles flesjes hij wil dat niet
  wandelen met de wagen doet hij soms alleen met mooi weer zeg maar
  ja ik weet wel dat hi verselijk veel van onze zoon houd hoor maar hij vind het alleemaa; zo klein en priegellig dat hij zo iets heeft van als hij groter is vind ik het leuker dan nu
  vind ik soms best wel lastig dan heb ik echt zo iets van doe ook eens wat met julian het is nu net of dat ik een alleenstaand moeder ben die nog bij dr man woont!!!
  klinkt gek maar wij houden wel vreselijk veel van elkaar hoor julian is een echte liefdes baby dus maar soms vind ik het wel eens moeilijk dat manlief niet zo veel doet.

  groetjes

  #3650010 Quote

  Wij hebben al een dochter en daar doet mijn man(klinkt nog steeds even raar…morgen   alweer 3 weken) ook al veel mee…..
  Nu met Jari ook….hij geeft 's avonds wel eens de flesjes en we doen altijd samen de kids in bad of douche. De een gaat dan met ze in bed of de douche en de ander pakt aan droogt jari af en aankleden. En hij doet ze ook graag op bed leggen en leest alissa voor ed. Ook heeft hij 1x in de week als ik ga sporten een papa avond….en als ik iets met mijn vriendinnen ga doen dan let hij op.
  Als ik het zo allemaal  zo schrijf hier  best een ideale man …hmmm toch maar niet meer wegdoen dan hihih want hij zuigt en dweilt hier het huis en smeert ook nog eens zijn eigen boterhammen…
  Gr. Nessie

  #3650012 Quote

  Laatste fles is geen probleem, ik zeg namelijk je kan kiezen of de laate fles, of de hond uitlaten en je brood smeren, en de koffie klaar zetten.
  Beetje gemeen misschien, maar ik vind het ook wel eens lekker om me handen ff vrij te hebben.
  En het gaat nu goed, alleen zit tie wel zo van als tie nou eens wat groter was………

  #3650016 Quote

  sinds hij minder is gaan werken meer, voorheen deet ie nix!
  Hij vroeg laatst zelf of ik hem voor wou doen hoe de wasmachine werkte!!!!
  Ik wist niet wat ik hoorde!!!!
  maar nu helpt hij wel eens met schoonmaken en kookt wel eens, en Tygo krijgt nu elke dag een paar flessen van hem.
  Het begin is er weer!!
  Bij zijn vorige baan, maar hij maakte ook lange dagen toen, was t echt een lui wezen

  #3650023 Quote

  Geen enkele man is hetzelfde en Nessie doe hem niet weg want dan pik ik hem in haha (nee hoor). En mijn man zegt ook dat hij haar leuker vind als ze een beetje gaat praten. Verder helpt ie ook in het huishouden goed mee.. en kookt elke dan (ik word verwend). Wij hebben geen regels van wie welke fles doet. In het weekend doet ie overdag wat vaker maar meestal ben ik het hoor.
  Tip: Gistermorgen bij de fles van 7 uur vroeg ik 'wie geeft de fles.. jij of ik'.. Toen zei ie 'dat doe ik wel'… ja het is dan al moeilijker om te zeggen 'doe jij maar'. Haha gemeen he.. maar was heeel moe.

  #3650028 Quote

  Denk dat mijn verhaal redelijk goed aansluit op die van Nessie. Mijn man doet zoveel mogelijk met Jasper en dat is erg leuk om te zien! De eerste 12 weken gaf ik borstvoeding dus was een flesje geven niet aan de orde, maar na 4,5 week gaven we hem de laatste voeding met de fles (met afgekolfde melk). Deze gaf mijn man altijd. Nu heeft hij volledige flesvoeding en gaat het een beetje om en om. Denk wel dat ik de meeste flessen geef, maar die laatste fles is echt van hem en dat vind ik prima (kan ik ook lekker op tijd naar bed als ik dat zou willen !).
  Hij doet hem ook in bad of neemt hem mee onder de douche en dan pak ik hem aan om hem aan te kleden. Hij weet hoe de wasmachine werkt (en gebruikt hem ook wel eens!) , kookt vaak, stofzuigt en dweilt beneden. Kortom, ben erg blij met hem!

  Ook hij kan niet wachten tot Jasper ouder is, want dan vind ie het helemaal geweldig!

  #3650036 Quote

  Mijn mannetje doet eigenlijk bijna altijd de laatste fles,
  Ook doen we vaak samen de kids in bad of in de douche, Op woensdagavond ben ik altijd sporten en dan doet hij de kids alleen, kom ik thuis is al het speelgoed van Yenna opgeruimd en liggen ze allebei fris in bed.
  Als ik vraag of hij de was ophangt, of aanzet doet hij het ook wel maar daar denkt hij zelf niet aan.
  Het verdere huishouden neem ik voor m'n rekening, hij doet veel met de kids als hij na een dag werken thuis komt dus dat vind ik voldoende.
  Hij werkt ook 5 dagen en ik 2 dus ik kan ook meer doen in het huishouden.
  Nee, ik heb zeker niet te klagen met m'n mannetje.

  Groetjes Marina

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct