Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878428 Het Moederschap

 • Auteur
  Berichten
 • #1884430

  we zijn weer wat weekjes verder hoe bevalt het je nu??

  #3650275 Quote

  We beginnen nu eindelijk in het ritme te komen. Moeder zijn is heerlijk, vooral als het goed gaat met je kleintje  
  Ellen

  #3650279 Quote

  ik vind het erg leuk en vermaak me echt met mn kleine meid. Ben wel vaak bezorgd maar dat zal er allemaal wel bij horen.

  #3650289 Quote

  moeder was ik al 5 jaar hiih,maar moeder van 3 kids bevalt me super!

  #3650790 Quote

  hallo
  ja ik voel me echt moeder alsof er een knopje is omgegaan zeg maar eerst ben je onbezorgt lang leven de lol en dan dan ben je zwanger opletten met wat je eet enz. enz. supper trots loop je door de straten van het dorp   met je dikke mooie buik en dan… dan ga je bevallen …zwaar …maar JIJ kan het uitgeput krabbel je langzaam weer overeind en dan is je ventje/meisje er………..al glunderend zit je in je bed en kijk je of zij/hij op je lijkt   ook als er snachts gehuil klinkt door de babyfoon vind je het op eens niet erg om gewekt te worden midden in de nacht……….je geeft de borst/fles even een moment tussen jullie twee………..heerlijk voldaan maar vermoeid stap je weer in je bed……….
  ja ik ben trots om moeder te mogen zijn ………..trots op mijn presatie (bevallen)………
  trots op mijn zoon………trots op mijn man…………..ja dat het zo leuk/mooi enz enz zal zijn had ik niet verwacht ik had verwacht in een depressie te raken omdat ik me aan het einde van mijn zw schap ook al niet zo goed meer voelde maar gelukkig schijnt de zon voor mij en loopt het hier allemaal lekker ja ik ben moeder een trotse moeder

  #3650860 Quote

  ik ben ook ook helemaal blij. Ik zie mijn vrienden nog, ik werk nog steeds (of eigenlijk… na mijn verlof: weer) full time en ik heb er een pracht van een dochter bij. Mijn leven is in een woord verrijkt!

  Barbara

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct