Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878471 Jonge Gezinnen Beurs Geweest

 • Auteur
  Berichten
 • #1884473

  Ik ben vandaag naar de beurs geweest in Utrecht. Ik heb nog nooit zo veel kinderwagens bij elkaar gezien! Je kon bijna nergens goed bij komen, zo druk was het! En dan verwachten ze in het weekend nog meer drukte: prettige wedstrijd!!!!
  De entreeprijs was voor 2 personen al 25 euro en het parkeren 10 euro. Ben je dus al 35 euro kwijt en dan heb je nog niks!!!! Zou je nou op de beurs nog allerlei gratis dingetjes krijgen dan zeg ik nog ok, maar dat is dus niet zo. Sterker nog: 2 broodjes en 2x wat te drinken  » » 12 euro. Ik vind het gewoon schandalig en mij zien ze daar dus ook niet meer!!!!! En voor degen die nog wel gaan: Neem een goed gevulde portomonee mee!!!!

  Groetjes van Cissy mv Fabio

  #3650486 Quote

  Dan heb je het toch niet goed gedaan… Ik heb net alle gratis dingen uitgepakt en dat waren er veel! Waszak, sleutelhanger, slabbetje, barleduczuigfles, nutrilonbekertje, nijntjeboek+cd, knuffelaap, vingerpoppetje, tshirt, 4 natusanproefmonsters, en een hoop dingen cadeau: romper nijntje bij shampoo, fietsstoeltje + tshirt supermama+ nog meer bij abonnement kinderen en veel dingen als voeding etc met extraatjes.

  #3650517 Quote

  Hoi

  Ja het was duur en helaas heb ik niet zoveel gratis dingen. En ja het was druk. Maar ik heb het zo ontzettend gezellig gehad! En mijn kleine man en mijn grote man ook. We hadden een hoop bekijks met onze ouderwetse kinderwagen hahaha. We konden geen meter lopen of we werden alweer aangesproken..En mijn kleine zich maar verkopen met die mooie kijkers van hem.
  Ik had het gezellig en ik wens iedereen die gaat een hoop plezier toe!

  Groetjes Hanneke

  #3650520 Quote

  o jee…..ik ga van t weekend zondag wel te verstaan!
  Het zal me benieuwen dan!

  #3650528 Quote

  hoi hoi
  jah daar was ik al bang voor dat het druk zou zijn !!
  ik ga zondag met mn mannetje en mn kleine meisje !!!
  heb dr wel heeel veel zin in !

  doei kus mariska mv demy

  #3650534 Quote

  Wij gaan morgen heb er ook ontzettend veel zin in!!
  Als het net zo leuk is als de  9 maanden beurs dan kan het niet mis gaan.

  #3650577 Quote

  Marieke en ik zijn vandaag met Lyanne en Maarten geweest. Het was erg gezellig en we hebben leuke dingetjes gekregen en ook gekocht. Net als op de 9 maanden beurs heb ik niets gekocht wat ik zowiezo niet sowieso wilde kopen (ik heb me dus niets aan laten smeren) . Verder waren we erg blij dat we er al om 10 uur waren. Tegen de middag werd het erg druk, maar toen hadden we eigenlijk alles wel gezien.

  groetjes Pauline
  mamavanmaarten

  #3650580 Quote

  Ja Pauline, inderdaad, heb ik niets meer aan toe te voegen.
  Het was errug leuk en gezellig, maar 's middags werd het druk, dus raad ik iedereen aan om daar al om 10:00 uur te zijn.

  Groetjes, Marieke

  #3650630 Quote

  Ik ben vrijdag geweest en het was behoorlijk druk! het duurde al een uur om van de autoweg naar de jaarbeurs te komen en een parkeerplaats te vinden….alles was vol!
  En binnen was het ook behoorlijk druk, maar ik had zelf de kids niet bij (was met een vriendin) en wij konden overal zo door en al. Ondanks de drukte hebben we evengoed een leuke dag gehad en alles goed kunnen zien. Ook wat leuke gratis spulletjes gehad voor de kids en natuurlijk blijven er ook wat leuke aanbiedingen aan je handen plakken.
  Ik heb deze beurs nu al wel een aantal keer gezien en ook de 9 mnd beurs en ik vind  wel dat er steeds bijna dezelfde stands staan. Dus denk niet dat ik volgend jaar weer ga….of ik moet weer een gratis uitnodiging krijgen als dit jaar wie weet?.
  Op de terugweg waren er veel ongelukken gebeurt en hebben we wat file gehad! laat thuis en uitgeput…..maar goed geamuseerd.
  en van zo'n dagje beurzen en shoppen (even hoog catherijne nog in geweest) een halve kilo kwijt dus dat was helemaal ideaal….hihihi
  Groetjes Nessie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct