Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878486 Rooibos Thee

 • Auteur
  Berichten
 • #1884488

  Hoi,
  Heeft iemand ervaring met rooibos thee?Ik bedoel ik lees hier en daar dat moeders rooibos thee gebruiken bij hun baby`s met darmkrampjes?Doet iemand dit?En hoe maak je de melk dan klaar,helemaal met de thee of wat?Wie kan mij helpen.
  Groetjes Gaby.

  #3650563 Quote

  nee die bedoelen dat ze zelf rooibosthee drinken en dan borstvoeding geven. Maar cinababy gewoon bij de drogist werkt erg goed!!!

  succes groetjes Wendy

  #3650565 Quote

  Hoi,

  Ik geeft Thijs tussen door een beetje rooibos thee. Hij vindt dit erg lekker.
  En behalve dat het goed is voor z'n darmpjes heeft hij toch af en toe een andere smaak dan alleen maar melk.

  groetjes

  jama

  #3650567 Quote

  Ik heb daar nog nooit van gehoord. Maar wel van venkelthee geven bij krampjes. Je maakt het gewoon klaar als thee.  Ik doe de thee als  'ie lauwwarm is in een flesje en dan geef ik hem een paar slokjes. Bij mijn zoontje heb ik niet echt het idee dat het werkt maar wie weet bij jouw kindje wel.. Je kan evt ook nog cinababy druppels van vsm geven, dat is homeopatisch.  Sterkte!!

  #3650571 Quote

  Hoi,
  Ik gebruik al sab simplex(in duitsland halen,ook zoiets als dat van vsm).Maar ga maandag na de kinderarts in ziekenhuis,ben zo benieuwd wat die gaat zeggen,want ons meisje huilt/schreeuwt erg veel.Zielig gewoon.
  Groetjes Gaby.

  #3650618 Quote

  mn kraamverzorgster zei ook dat ik veel rooibos thee moest drinken of venkel thee,of rosalie een beetje geven,maar ik ben uiteindelijk gewoon cinababy gaan geven,werkte super

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct