Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878509 Spugen Spugen En Nog Eens Spugen

 • Auteur
  Berichten
 • #1884511

  Hoi meiden,

  Mijn zoontje marten is nu bijna 7 weken en gaat steeds meer spugen. Ik heb een afspraak gemaakt bij een osteopaat voor eind deze week. Ben heel benieuwd!! Dit mede op aanraden van een mede-moeder van dit forum! (dank aan Josie). Tevens ben ik vandaag weer bij de huisarts geweest met hem en ik heb een verwijzing gekregen voor het ziekenhuis om een echo te laten maken van zijn maagje. Waarschijnlijk heeft hij een verdikte spier aan de onderkant van zijn maagje waardoor de voeding niet goed zijn maag kan verlaten. (ook dit kreeg ik als reactie van een mede-moeder op dit forum).
  Ik ben erg blij dat er nu iets gaat gebeuren, hopelij heb ik dan een baby die ik weer normaal kan aankleden/verschonen zonder dat hij moet spugen en een kindje die weer wat meer lacht!!! Aanstaande woensdag krijgt hij de echo en de week erop kan ik bij de kinderarts terecht……….gelukkig.

  Ik houd jullie op de hoogte en ik wil jullie bedanken voor de eerdere reacties die mij erg hebben geholpen!!! wat kan een mens zich zorgen maken. Het cliche is waar: gaat het met je kinderen goed, dan gaat het ook goed met mij als moeder!

  Groetjes, Misja, mama van Thijmen (bijna 3) en Marten (bijna 7 weken)

  #3650713 Quote

  Aaaahh,.. de kleine hummel!
  Ja het is vreselijk als je ziet dat ze van streek raken door iets waarmee je ze niet kunt helpen. Ik ben blij voor je dat je een afspraak hebt gemaakt en dat ze gaan kijken wat ze er aan kunnen doen.

  Heel veel succes!

  Esmé mv Kay

  #3650735 Quote

  Hoi Misja,

  wat vervelend zeg dat het steeds erger wordt. Hij huilt hierdoor zeker ook heel veel? Je wordt er zelf dan ook zo wanhopig van. Dat had ik in ieder geval wel. Ik hoop voor je dat ze iets kunnen vinden   (hoe vervelend dat misschien ook kan zijn), want dan heb je   in ieder geval een verklaring voor al het spugen. Ik moet zeggen dat het bij Borus nog steeds erg goed gaat. Spuugt eigenlijk niet meer, af en toe een klein mondje, maar dat mag nog wel.
  Succes met alles!
  Josie

  #3650780 Quote

  Hoi Misja,
  Ik kan alleen maar zeggen,alle lof voor de Osteopaten!!
  Zij kunnen een hoop verhelpen.
  Bij mijn eerste zoon ben ik pas na 8 maanden zelf er naartoe gegaan en binnen 4 behandelingen had ik een heel ander kind.
  Hij spuugde heel veel en huilde 8 mnd lang heel de dag door.

  Ben ook naar het ziekenhuis geweest en die gaven mij medicijnen voor hem die niet hielpen.Succes!!
  De 2e spuugde ook(27-9-2006) en ik ben overgestapt op andere speciale voeding tegen het spugen.

  groetjes,
  Clautje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct