Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878521 Bugaboo

 • Auteur
  Berichten
 • #1884523

  Vraagje: Wij hebben een kinderwagen van Bugaboo. Mijn zoontje ligt nog in de 'wieg' zeg maar van de wagen. Wanneer mag ik die andere 'bak' gaan gebruiken (sorry, weet even niet hoe ik dat moet noemen..). Lijkt me zo leuk en ook zeker voor hem, want ik heb het idee dat hij het niet echt meer leuk vindt in de wieg. Met dat ander ding ziet hij tenminste veel meer. O ja, hij is nu 13 weken.

  Groetjes

  #3650782 Quote

  ja, dat vraag ik mij inderdaad ook af! Mijn zoontje is 12 weken en wij hebben ook een bugaboo. Die "bak"kun je horizontaal draaien..maar wanneer mag je baby daarin??

  #3651222 Quote

  Ik heb ook een bugaboo, mij is altijd verteld dat je rond zes maanden kunt ombouwen. Maar als je kindje er eerder aan toe is kun je toch al eerder ombouwen. Je kunt de buggystand namelijk ook liggend gebruiken.  Ook kan het zijn dat je kindje al uit de bak gegroeid is.
    Mijn twee oudste kindjes heb ik tot ongeveer zes maanden in de bak gehad. Toch werd dit op een gegeven moment gevaarlijk. Draaien, aan de rand vastpakken proberen op te trekken. Dus toen maar snel omgebouwd, kun je ze tenminste vastleggen in de riempjes.

  groetjes  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct