Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

878554 Wat Gaat Alles Toch Snel

 • Auteur
  Berichten
 • #1884556

  Hoi
  Vorige week ging ik even wandelen met de kleine. Ik woon vlakbij een middelbare school. Ik zag daar een meisje staan, mooi lang haar, laarzen met een hakje, kort rokje kortom helemaal hip! Ik moest even naar haar kijken en dacht aan 12 jaar terug toen ik voor het eerst mijn beste vriendin ontmoette in de eerste klas, zij had net een zusje van 5 maanden oud zo lief. Nu 12 jaar later zie ik dat meisje staan in haar mooie kleren helemaal hip net als haar zus!
  Ik zie haar niet zo veel meer. Zo hard gaan de jaren nu ben ik zelf mama van een zoontje. Ik moest het even kwijt.
  Liefs Esther

  #3650970 Quote

  ja raar is dat allemaal he?! En stel je voor, straks komt je zoon thuis met zo'n hip meisje hihi. Ik kan er ooit helemaal sentimenteel van worden maar het is ook echt mooi. En we moeten er maar lekker van genieten zoals ze nu zijn.

  Groetjes Kirsten, mama van Tyche

  #3650973 Quote

  Aan de ene kant mooi om te zien, maar aan de andere kant vind ik het ook wel eng dat het zo snel gaat. Ben zo bang om ook maar iets te missen van mijn lieve schat!
  En wat ook zo raar is dat ik voordat ik moeder was hier nooit echt bij stilstond! Mijn zoontje is nog maar 13 weken jong, maar wat ben ik in die 13 weken veranderd zeg. Het genieten van de meest onbenullige dingetjes als samen kijken naar de blaadjes die van de boom vallen. Wandelen met de kinderwagen, gewoon zo zonder doel buiten lopen, alleen maar genieten. En hoe trots je dan bent als iemand je aanspreekt op straat  om naar de baby te kijken.. Wat is het leven toch mooi en ging het op dit moment maar even wat langzamer!!!!!!!!!

  Gr Claudia

  #3651002 Quote

  Hey esther,

  snap je helemaal. ik weet ook nog dat ik me beste vriendin leerde kennen. pfff ik was toen 12 jaar ongeveer. en een lol dat ik met haar heb gehad. hi hi geweldig.
  maar als je het dan nu ziet. pfff tijd gaat echt snel.
  weet je nog met nl les? op amersfoort?? ik noem maar iets.

  Zo zit je op school en zo ben je moeder. pfff snel gaat de tijd hoor

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct