Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

879171 Doei

 • Auteur
  Berichten
 • #1885173

  quote: moniqueS reageerde


  Even reageren op het berichtje hierboven van Wendy; Het is hartstikke fijn dat het bij jou allemaal hartstikke geweldig gaat voor wat betreft je sexleven, geniet ervan zou ik zeggen. Maar ik krijg een beetje een nare bijsmaak zoals je afgeeft op de andere dames die gereageert hebben en waarbij het niet alweer bij de konijnen af gaat zeg maar, omdat er vaak nog fysieke problemen zijn. Wees blij dat het bij jou wel  probleemloos gebeurd, maar probeer je voortaan enigzins te verplaatsen in de anderen, de reactie die jij geeft komt in iedergeval op mij wat respectloos over. Ik heb zelf ook niets te klagen, al is de frequentie echt wel minder geworden, maar ik kan mij heel goed voorstellen hoe de andere vrouwen zich voelen. Ik ben door de hormoonbehandelingen en de zwangerschap zelf behoorlijk aangekomen en ik ben de kilo's echt nog niet allemaal kwijt, ik voel me daardoor wat minder zeker en vrouwelijk, dat heeft ook gewoon weer tijd nodig!

  groetjes Monique

  Dat jij je aangevallen voelt ligt meer aan jou dan aan mij hoor. Ik snap gewoon niet dat je geen zin hebt in sex. EN dat er geen genoeg tijd voor is. Geen zin is geen zin maar ik snap dat niet. En dat zeg ik als ik dat wil zeggen en je moet eens stoppen door zo op mij te reageren alsof ik jullie elke keer aanval ofzo. Ik heb nou eenmaal een heel andere mening over heel veel dingen dan de meesten hier dus? Enne jij vind dat je je kan verplaatsen in anderen maar  dat is iets anders dan het zelf meegemaken dus weten hoe het voelt. Ik  voel me niet zo en kan me er niet in verplaatsen maar heb volgens mij nergens gezet dat ik vind dat  de rest meer sex moet hebben omdat ik dat vind. Of gezegd dat ze het fout doen  wel? Ieders eigen keuze en  leven.
            
  Denk dat ik op deze forum klaar ben.

  gegroet.

  #3654110 Quote

  ik heb ook wel eens een andere mening, maar ik kan me dus wel in een ander verplaatsen en heb dus ook altijd begrip en respecteer anderen. Zo gaat dat in het leven.
  Daahaag.

  #3654111 Quote

  Helaas moet ik constateren dat er nog een behoorlijk aantal lange tenen aanwezig zijn. We hadden afgesproken gewoon onze mening te vertellen zonder dat we ons 100x zouden excuseren voor mensen met een andere mening. Jullie hoeven toch niet bij elkaar in huis te wonen? Laat elkaar lekker kletsen als je het er niet mee eens bent. Relax hoor, er zijn wel ergere dingen dan iemand met een andere mening of iemand met een mening over een mening.
  Keep smiling!!
  Liefs Phira

  #3654115 Quote

  gezellig hier!

  Misschien kunnen we allemaal even in de gaten houden hoe we op anderen reageren?
  En een andere mening hebben mag natuurlijk!

  Liefs Annemarie

  #3654256 Quote

  is niet leuk 😛

  #3654171 Quote

  Beste Wendy,

  Heel vervelend dat jij je "aangevallen" voelt, ik heb het echter niet zo kwalijk  bedoeld en heb, net als jij, gewoon mijn mening uitgesproken. Dat jij kennelijk al vaker door iemand op het forum bent "aangevallen" kan gebeuren. Het is niet meer dan logisch dat we allemaal anders zijn en andere meningen hebben, maar het is en blijft mijn mening dat we daarom  best rekening moeten kunnen houden met HOE we onze mening formuleren. De 1 is nou eenmaal wat socialer in zichzelf uitdrukken dan de ander, dat blijkt maar weer. Ik wens je alle goeds en mocht ik je ergens op het forum weer voorbij zien komen, dan zal ik er rekening mee houden dat jij er voor kiest om enigzins ongenuanceerd je mening te geven.

  groetjes Monique, mama van Marit

  #3654186 Quote

  up

  #3654241 Quote

  ik vond t ook helemaal geen lullig bericht van wendy, ze geeft alleen maar tips misschien heb je daar nog niet aan gedacht, over de dingen die zij aangaf kan toch? en om nou gelijk het bij de konijnen af te noemen als je meer dan 1 maal per week van bil gaat vind ik ook wel weer wat overdreven hoor! maar ja het blijkt maar weer dat je toch alles wat je hier neerzet eerst nog op een gouden schaaltje moet leggen, geen wonder dat iedereen hier de benen neemt, het is toch ook niet meer gezellig zo?

  #3654243 Quote

  ik ben niet die wendy hoor meisje b!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct