Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

stoel

 • Auteur
  Berichten
 • #1885533

  Hoi Hoi,

    eigenlijk ben ik meer een "meelees" mama, maar moet even zeggen dat ik echt al veel tips van jullie gekregen heb door 'alleen al mee te lezen!'.
  Toch even zelf een vraagje. Tessa is nu bijna 5 maanden (10-9-2006) en veel juli en augustus mama's hebben vast al wel eens jullie schatjes in de kinderstoel gezet. Wij hebben er nog geen aangeschaft en we zijn nu een beetje aan het rondkijken, maar er zit nogal veel prijsverschil in! Misschien is de keus wel heel persoonlijk, maar ben toch wel benieuwd welke stoel jullie gekocht hebben en of ie al goed bevalt (of juist niet?)
  groet,
  Lisenka mv Tessa (10-9-2006)

  #3656815 Quote

  hoi, goeie vraag, ben ik ook in geïnteresseerd.
  Want wat zijn die stoelen lelijk zeg! En groot! Het moet wel pontificaal in mijn huis staan, de komende (hoeveel?) jaren. En wanneer kunnen ze nou eigenlijk echt rechtop zitten?

  Als jullie suggesties hebben voor een beetje toonbare en ook nog handige stoel… graag.

  Liefs S. mamma van Stijn 7-9-6

  #3656816 Quote

  idd een goeie vraag.

  En wat is makkelijker: een stoel met blad of een stoel a la de triptrap die je aan de tafel aanschuift?

  groetjes, Diane

  #3656829 Quote

  hoi Lisenka!
  Ik zet Milo (14-8-06) nog lang niet in een kinderstoel maar heb wel ervaring met kinderstoelen omdat Lior er nog inzit. Ik heb de kinderstoel van Ikea. 12 euro en prima!!!! Ok hij zal geen schoonheidsprijs winnen maar hij is veilig (de poten staan niet recht zodat ie niet kan omvallen) en simpel!! Ik raad deze echt aan! We hebben ook een Kruidvat stoel gehad. AAh!! NIET DOEN!! 29,- in de aanbieding (normaal geloof ik 39) en Lior is er, ondanks dat ik haar heb vastgezet) 1 keer uitgevallen!! Vreselijk! Hebben julie heel toevallig al een tijd terig het programma gezien waarin Bridget Maasland oppast op het kindje van Sonja Silva? Haar kindje viel er, in de uitzending, ook ui! Zelfde stoel!

  Trouwens, er zijn vast niet heel veel Lisenka's, in het mogelijk dat jij op het Dudok in Hilversum hebt gezeten? (je weet het nooit ;))
  liefs Stephanie

  #3656830 Quote

  Hoi,
  Wij hebben een stoel met een blad en de tripp trapp stoel,Nu gebruiken we nog veel   de stoel met het blad.Heeft ze wat meer steun met hoofd,maar als ze dadelijk goed kan zitten gaat ze veel in tripp trapp en kan andere weg.Tripp trapp heb je voor het lever zeg maar,groeit mee en kan ook nog bijv als bureau stoeltje of wat dan ook gebruikt gaan worden.Ze zijn wel prijzig maar je hebt ook neppers bij prenetal bijv.
  Groetjes gaby
  mama van romi 11-08-06

  #3656831 Quote

  ps: over de tripp trapp: mijn dochter is nu bijna 2 en gaat van de kinderstoel nu gewoon aan tafel op een 'grote mensen stoel' met zo'n verhogings blokje die je wel eens in de bioscoop ziet. Ik persoonlijk vind zo'n dure stoel dus jammer van het geld.

  #3656833 Quote

  Hoi Stephanie,

  Er zijn  (dat ik weet) niet echt veel Lisenka's! Maar ik heb niet op het Dudok gezeten, geboren en getogen in Weert (Lim)! Via Hyves kreeg ik onlangs een uitnodiging van allemaal Lisenka's! Er zijn nu 20 mensen lid, best grappig!
  Even over de stoelenkwestie, een collega heeft een Chicco stoel en die kon je al met 5 maanden gebruiken omdat hij in 7 standen (ook wiptoelstand) kan. En hij kan helemaal plat zodat die niet steeds in de weg staat aan tafel…..Maar die is ook erg prijzig…(€ 139,-). En inderdaad, je ziet zo veel houten stoelen, maar die schat kan niet zeggen of ze er lekker in zit!!!
  groet,

  Lisenka

  #3656921 Quote

  Hoi, wij hebben een kruidvatstoel, van mijn schoonouders gehad.
  Ik weet niet of het dezelfde is als Stephanie maar ons bevalt hij prima.
  We hebben 'm al ruim 3 jaar in gebruik voor Roos, eerst met blad, erg prettig, liever dat ze daarop deddelen met eten als op de tafel. Nu zit Roos er nog steeds op zonder blad.
  Als Linde straks kan zitten gaat zij erin en Roos op een gewone stoel, zou er het liefste twee willen maar dat neemt zoveel ruimte in.

  Succes met een keuze maken, het zijn er ook zoveel!!!

  groetjes Danielle.

  #3656941 Quote


  Hoi,

  Wij hebben een kinderstoel van het merk BamBam en ben erg erg tevreden over.
  Ook hebben we hier de box van. Ik zelf ben erg te spreken en gek van hun meubeltjes omdat ze een wat strakkere vormgeving hebben.. Ook qua comfort is het top!

  Esmé mv Kay


Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct