Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ik doe gewoon even heel zielig…..

 • Auteur
  Berichten
 • #1885537

  Hallo allemaal.
  Ik ben Tygo, ik ben geboren op 31 augustus van vorig jaar. Volgens mijn pappa en mamma doe ik het heel goed. Ook bij dat gebouwtje waar ik steeds van die enge prikjes heb gekregen zeggen ze dat ik goed groei enzo. Pappa en mamma zeggen steeds dat ik het mooiste mannetje op de wereld ben, dus dat geloof ik dan maar.
  Sinds een paar dagen heb ik wat nieuws geleerd. Pappa en mamma waren hier al een beetje op voorbereid omdat veel vriendjes en vriendinnetjes van mijn leeftijd (ik ben al bijn 5 en een halve maand) dit ook soms gaan doen.
  Als ik mijn zin niet krijg, doe ik gewoon of ik heeeeeeel zielig ben. Ik zet het dan op een hartverscheurend huilen. Net alsof ik me ineens heel zeer heb gedaan. Ik moet zeggen, het werkte in het begin heel goed. Pappa of mamma kwam direct kijken wat er met mij aan de hand was, en dat vond ik leuk!!! Toen moest ik direct weer lachen. Nu komen ze niet elke keer meer kijken als ik een keel opzet. Als ik uit bed wil, of als ik per ongeluk op mijin buik ben gedraaid en ik mijn arm er niet onder weg kan krijgen, of als ik gewoon geen zin heb aan mijn fruithapje. Zullen ze me een beetje in de gaten krijgen dan? Pffff ouders, dààr zat ook geen handleiding bij toen ik ter wereld kwam.
  Groetjes van Tygo zv happyM

  #3656824 Quote

  gnagna, ik ben Marissa, nu 6,5 maand oud en mijn papa en mama trappen er ook steeds weer in. Als ik in de box lig en iik even geen zin meer heb om met mijn knuffels te spelen dan  ga ik lekker huilen. En dan wordt ik weer helemaal blij want dan komt mama altijd even kijken waarom ik huil . En als ik mama dan weer zie, zet ik mijn bigsmile op. Gelukkig wordt ze nooit boos, want ik ben ook zo onweerstaanbaar als ik mijn bigsmile opzet.

  #3656834 Quote

  Hee Marissa en Evi,
  Die pruillip kan ik ook hoor!!!! En inclusief de dikke tranen. Ik hoop dat pappa en mamma nog maar lang in ons "trucje" trappen hahahaha.
  Groetjes van Tygo

  #3656836 Quote

  hey evi tygo en marissa
  weet je wat ook leuk is spetterenen bellen blazen,  zodat je lekker nat wordt dan komen ze je een schoon truitje geven. en lekker hardt brullen tot dat er inderdaad een kopje om de deur komt kijken en dan lachen maar.
  groetjes iris 4.5maanden

  #3656838 Quote

  Hoi leeftijdsgenootjes weet je wat ook een goeie is. Heel hard gaan huilen als je in de box ligt. En dan op het moment dat er net iemand binnekomt. Gegarandeerd dat je dan wel door iemand opgepakt wordt. Dat ik daarvoor lekker lag te spelen dat hoeft natuurlijk niemand te weten. Is ons geheimpje.

  Liefs tess

  #3656841 Quote

  Hee leeftijdsgenootjes!
  Weet je wat ook leuk is: hoesten!
  Toen ik zo verkouden was was ik echt zielig, als ik nou gewoon aandacht wil ga ik even hoesten, werkt goed joh!!

  Matthijs, 5,5 maand

  #3656846 Quote

  Hee zeg, wat hebben julie allemaal een goeie ideeën. Ik heb nog een goede tip voor als jen niet meer in het badje wilt, maar in plaats darvan met pappa of mamma onder de douche. Als ze je in bad willen doen, ga je lekker heeeeeel hard met je armen en benen zwaaien, schoppen entrappelen. Zodat de hele badkamer kletsnat is en mamma met haar natte sokken probeert de badkamer/slaapkamer te sparen. Als je dat maar vaak genoeg doe, zijn ze er vanzelf heel flauw van en doen ze je wel onder de douche. En wat is er nou leuker dat enorm met water spatten… Niks toch??
  Groet Tygo

  #3656857 Quote

  Haha dat zijn goeie ideeen.
  Mijn mama trapt niet meer in het aandachthuiltje van mij….
  Nee weet je wat ze doet als ik, net alsof, heel zielig huil, gaat mama net doen alsof ze ook zielig huilt.
  Dan denk ik die spoort niet en dan stop ik er maar mee, want het is af en toe net katten gejank.
  Wat ook leuk is, je speen of speelgoed of knuffels steeds op de grond gooien dan pakken ze het steeds weer voor je op.

  Das zooooo leuk

  Kus Yoëll ( oh nee papa en mama noemen me boefje)

  #3656873 Quote

  Lieve vriendjes,

  Wat een goede ideeën hebben jullie allemaal.

  Maar ik heb nog wel een vraagje. Worden jullie ook steeds in bed gelegd? Blijkbaar denkt mama dat ik steeds moe ben ofzo. Maar goed, als ik geen zin heb om te slapen, ga ik lekker tegen m'n knuffeltje praten, en als ik dat zat ben, ga ik gewoon huilen, dan komt mama me vanzelf wel weer ophalen. Ik vind het beneden veel gezelliger, want daar zijn m'n grote zussen ook en die willen meestal wel met me spelen!

  Als jullie nog meer ideeën hebben om papa en mama bezig te houden, dan hoor ik het wel!

  Kusje van Marin (dv mamamiep)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct