Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

He Ilya

 • Auteur
  Berichten
 • #1891317

  Beterschap dan maar, ook voor jou…… Ondanks alle medicijnen, toch gedoe om ziek te zijn!

  Ben je verder al bezig met de voorbereidingen om naar Nederland te komen? Max al een beetje tweetalig opvoeden: met tot ziens, molen, kaas en zoute drop heeft ie de basis al te pakken hoor, no worries! En kom je alleen met hem, of stapt hubbie samen met jullie op het vleigtuig eigenlijk. Heerlijk vooruitzicht voor jou en je familie in ieder geval, lekker even 'naar huis'…………..

  Groetjes en beterschap,
  Susan

  #3709092 Quote

  Hiya!

  Voel me een beetje beter vandaag (koorts is best prettig als het koud is buiten, haha heb het al de hele dag lekker warm)
  We komen overigens met z'n drietjes, hubbie gaat lekker met ons mee. Godzijdank, buiten dat dat natuurlijk erg gezellig is is het ook praktisch, het is nogal een gezeul met al dat babyspul dat mee moet.
  We hebben vanaf het begin geprobeerd Max tweetalig op te voeden. Hij kiest nu zelf uit wanneer ie een woordje in het nederlands of engels zegt (nou ja zegt….haha in ieder geval begrijpt)
  Zoute drop heeft ie nog niet gehad haha maar hij vindt Nijntje wel errug kewl (niet alleen Nederlands, maar heus Utrechts…me stadje waor!)

  Ajuus, ilja

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct