Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Little People Builders vraagje (IljaNy)

 • Auteur
  Berichten
 • #1891353

  Lydia heeft op de Jonge Gezinnenbeurs met een spel van Nutricia een klein doosje Little People Builders gewonnen. Het is erg leuk spul: de gewone LP poppetjes, aangevuld met ronde en vierkante blokjes die heel makkelijk stapelbaar zijn. IK wil eigenlijik niet met megabloks ofzo gaan beginnen, omdat ze al zoveel LP heeft, maar bouwen  vindt ze wel heel leuk. Maar ik kan het nergens vinden in de winkels. Het zal (hier) wel nieuw zijn. Daaarom was ik benieuwd of het in Amerika al wel verkocht wordt. Dan zullen
  we hier wel gewoon geduld moeten hebben…Maar das niet mijn sterkste kant
  Groetjes, Rianne en Lydia

  #3709464 Quote

  Hiya Rianne,

  haha ik ben een muts! moest je berichtje 3x lezen voordat ik door had dat Little People en LP hetzelfde was. (haha zat me steeds af te vagen "wat is toch LP poppetjes?)
  Maar ik zal hier eens rondkijken hoor….wordt vervolgt.

  Ajuus, ilja

  #3709475 Quote

  hiya weer,

  bedoel je dit? Click here

  #3709476 Quote

  Grrrrrr ik heb het verkerd gedaan.

  Anyway kijk ff op de site van fisher price al het "builders" spul verkopen ze hier bij target….geen idee of dit de blokjes zijn waar jij het over hebt.

  #3709481 Quote

  Heb ff op de site van Target gekeken, dat is idd wat ik bedoel ja. Maar goed, we wachten wel netjes af of het verder nog naar NL komt voordat Lydia er   te groot voor is…

  #3709484 Quote

  Hoi,

  Sorry ik bemoei me er even mee, is dit Little People Buld  wat je bedoeld? (oeps de i deed het weer eens niet).

  Het is helaas op dit moment de enige nederlandse site die ik kan vinden. In de Canada verkopen ze het ook bij Toys 'r Us, dus misschien eens naar een vestiging hier gaan en kijken of ze hem hebben (ik vind de NL site erug slecht)

  Succes, ze zijn erg leuk!

  Groetjes Nanda

  #3709490 Quote

  Hoi,

  Ik heb hier, in Canada,  ook nog geen Little People Builders gezien.   Wel hebben ze hier een hoop ander spul van Little People.   Mark vind het ook erg leuk spul om mee te spelen, hij heeft de "Schoolbus", "the Horsestable", en nog wat aanvulende spullen zoals een trekker met kar en wat poppetjes.   Hij krijgt met de kerst  de auto garage.
  Hier verkopen ze het bij Toys 'r us, en ook bij WalMart.   Hebben ze het niet bij de Walmart in America, Ilja??

  Groetjes Liesbeth.

  #3709493 Quote

  Hiya Liesbeth,

  Yep ik keek ook op de site van toys-R-us en zij verkopen inderdaad ook little people, maar om de een of andere rede is de "builders" lijn alleen exclusief bij target te koop (althans dat meld de site van fisher price, die little people maken)

  Oh en Rianne misschien kun je met een credit card via de site van Target kopen wat je hebben wilt, en dan kun je mijn adres als 'shipping address" opgeven. Dan wordt het dus naar mijn huis gestuurd en kan ik het in december voor je meenemen. Althans als het niet hele grote onhandige pakketten zijn om in mijn koffer te stouwen. Lemme know what ya think.

  Ajuus, ilja

  #3709495 Quote

  Hoi allemaal,
  Ja Nands, dat bedoel ik idd. Wat gemeen, in de   VS kost het omgerekend 11,47, bij ons 26,95!
  Ilja, ik ga nog eens met mijn man aan de babbel…op zich hoef ik alle verpakkingen niet te hebben, dat scheelt meestal al een hele hoop ruimte bij de Little People verpakkingen…
  Bedankt voro het zoeken iig.
  Groetjes, Rianne en Lydia

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct